Віталій Степановський: “Покликали до збірної Олександра Кобзистого”

Віталій Степановський: “Покликали до збірної Олександра Кобзистого” 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної України Віталій Степановський прокоментував ростер національної команди, який готуватиметься до матчів пре-кваліфікації Олімпійських ігор.

“Наразі в складі 14 гравців. Звичайно, ми до останнього розраховуватимемо на хлопців, які зараз у США. Це стосується не тільки Леня та Михайлюка, а й Шульги та Скапінцева. Сподіваюсь, їм вдасться вирішити всі питання по документах і вони зможуть приєднатися до команди. Щодо Дмитра Скапінцева, він зараз грає в Літній лізі і робить все для того, щоб спробувати отримати контракт в клубі НБА.

Щодо Володимира Геруна, його турбує коліно. Він хоче остаточно його залікувати і підготуватись до наступного сезону. Тому ми додали Ігоря Чумакова до складу, щоб у нас був запас міцності.

Також ми покликали до збірної Олександра Кобзистного, який зараз грає за молодіжну збірну. Вирієшується питання з його клубом (Мега — ред.), який хоче, щоб він виступив тільки за одну збірну, але ми намагаємось домовитись із ними, щоб після чемпіонату U-20 він приєднався до нас.

Ще декілька тижнів тому хлопці отримали план фізичної підготовки і я впевнений, що вони приїдуть у збірну в хорошій фізичній формі і ми відразу зможемо перейти відповідно до роботи, до тактики у захисті та нападі. І за перші два тижні перед першим контрольним матчем зможемо встановити наші правила. Тож ми хочемо знайте ті п’ятірки, в яких гратимемо надалі в контрольних та офіційних матчах”.

Нагадаємо, через травми не можуть допомогти національній збірній захисники Ілля Сидоров, Денис Лукашов та форвард Іван Ткаченко.

Віталій Степановський: “Покликали до збірної Олександра Кобзистого” 3 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 749

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.