“Побачиш, що з тобою зроблять сіоністи”. Ергін Атаман заявив про погрози з боку штабу “Маккабі”

"Побачиш, що з тобою зроблять сіоністи". Ергін Атаман заявив про погрози з боку штабу "Маккабі" 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Панатінаїкоса” Ергін Атаман після другого матчу плей-офф Євроліги проти “Маккабі” (95:79, 1-1 в серії) заявив погрози з боку співробітника команди суперника. Такоє Атаман прокоментував відкриття дисциплінарної справи проти нього за різкі висловлювання про суддівство.

“Мене дуже здивувало, що велика організація Євроліга, яку я завжди захищаю, зробила про мене заяву, що я завдаю шкоди іміджу турніру. Дуже дивно. Якщо я роблю щось не так, наприклад, коли говорю про суддів, у зведенні правил передбачено покарання. Чому ви налаштовуєте деяких людей проти мене? Що ж сталося? Коли я йшов у роздягальню, хтось зі штабу “Маккабі” – не знаю хто, він був без акредитації – сказав мені: “Ти побачиш в Ізраїлі, що з тобою зроблять сіоністи”. Гаразд, я Ергін Атаман. Я тренер “Панатінаїкоса”. Я тренер збірної Туреччини. Я є громадянином Туреччини. Ти нічого не можеш вдіяти.

Будь ласка, Євроліга. Якщо ти покараєш мене, ок. Але навіщо робити заяву проти мене? Клуб зробив заяву щодо Євролізи, щоб вони могли виступити проти клубу. Я не критикував організацію Євроліги. Я критично ставився до свистків судді. Я не випадкова людина. Я виграв два титули Євроліги. Я двічі поспіль став чемпіоном Євроліги. Я тренував в понад 300 матчів Євроліги. Я не тупий. Я просто поділяюся своєю думкою з грецькими журналістами, тому що люди хочуть знати, чому мене дратують деякі свистки”, – сказав Атаман.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1876

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.