“Індіана” проти “Мілвокі”, “Нікс” приймають “Сіксерс”: прев’ю матчів плей-офф НБА 3 травня

"Індіана" проти "Мілвокі", "Нікс" приймають "Сіксерс": прев'ю матчів плей-офф НБА 3 травня 1 - basket.com.ua

«Індіана» – «Мілвокі»
Початок: 01:30

«Мілвокі» дуже легко здолав «Індіану» (115:92) вдома в п’ятому матчі і скоротив відставання в серії (2-3). Кріс Міддлтон (29 очок, 12 підбирань), Боббі Портіс (29 очок, 10 підбирань), Малік Бізлі (18 очок), Патрік Беверлі (13 очок, 12 передач) і Брук Лопес (12 очок) стали головними героями зустрічі в складі «Бакс». Тайріз Халібертон (16 очок, 6 передач), Майлз Тернер (13 очок), Ендрю Нембард (12 очок), Паскаль Сіакам (12 очок) і Обі Топпін (12 очок) не допомогли «Пейсерз» своєю двозначною результативністю.

Насторожує легкість, з якою «Індіана» поступилася в попередній грі. Команда Ріка Карлайла мала чудовий шанс закрити серію, оскільки в «Бакс» були відсутні травмовані суперзірки Янніс Адетокумбо і Деміан Ліллард. Вдома «Пейсерз» все ще можуть зробити це, однак відсутність бажання викладатися на повну в п’ятому гостьовому матчі може мати погані наслідки в перспективі. Адетокумбо і Ліллард, цілком ймовірно, повернуться на паркет в Індіанаполісі. Це дає додатковий стимул команді Дока Ріверса, яка цілком спроможна замахнутися на камбек в серії.

«Філадельфія» – «Нью-Йорк»
Початок: 04:00

«Філадельфія» вирвала надзвичайно важливу перемогу над «Нью-Йорком» (112:106 ОТ) в п’ятому матч на виїзді і зберігає надію врятувати серію (2-3). Тайріз Максі (46 очок, 9 передач), Тобіас Харріс (19 очок, 8 підбирань), Джоел Ембіід (19 очок, 16 підбирань, 10 передач, 4 блок-шота), Келлі Убре (14 очок) продемонстрували кращу статистику в «Сіксерс». Джейлен Брансон (40 очок, 6 передач), Джош Харт (18 очок, 9 підбирань), О Джи Анунобі (17 очок) і Майлз Макбрайд (14 очок) були найбільш результативними в «Нікс».

Обидві команди далеко не кращим чином діють в нападі. В цій серії на перший план виходить жорсткість в захисті. Регулярно справа доходить до напружених кінцівок, в яких важливу роль відіграє психологічна стійкість тієї чи іншої сторони, а також якість суддівства. «Нікс» втратили Бояна Богдановича до кінця сезону, що є серйозною проблемою для команди Тома Тібодо. В шостому домашньому матчі фаворитом є «Філадельфія», однак на легку прогулянку підопічним Ніка Нерса навряд чи слід розраховувати.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 1930

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.