Нова команда Забірченка: кадровий потенціал збірної України U-16 перед чемпіонатом Європи-2024

Нова команда Забірченка: кадровий потенціал збірної України U-16 перед чемпіонатом Європи-2024 1 - basket.com.ua

Нещодавно головний тренер “Київ-Баскета” і колишній захисник національної команди Дмитро Забірченко офіційно очолив збірну України з баскетболу до 16 років. Він буде готувати хлопців до євротурніру, який відбудеться з 8 до 17 серпня 2024 року в македонському Скоп’є.

Суперниками українців на груповому етапі стануть країна-господарка Північна Македонія, а також Естонія, Швеція й Австрія.

Нова команда Забірченка: кадровий потенціал збірної України U-16 перед чемпіонатом Європи-2024 3 - basket.com.ua

Дмитро Забірченко

Кадетська збірна під керівництвом Забірченка в межах підготовки до літнього чемпіонату здобула перемогу на турнірі в іспанській Каталонії. У фіналі в минулому грудні виграла в однолітків з Ховентуда, які не зуміли захистити чемпіонський титул в змаганні кращих клубів регіону, до яких долучився колектив з України.

Провідна команда згаданої автономної спільноти – Барселона – традиційно там не грала, бо у той самий час виступала на іншому турнірі. Де гравці Барси «мірялися» у баскетбольній майстерності з однолітками мадридського Реала.

Фінал. 30 грудня 2023 року. Україна U-16 – Ховентуд U-16 68:55

Орієнтовний склад кадетської збірної України на чемпіонат Європи-2024

Розігруючі захисники: Дмитро Стадник (183 см – орієнтовний зріст; Жальгіріс U-16, Литва), Руслан Олійник (179 см; СДЮСШОР-5 – ДФКС (Дніпро)-08), Роман Мануйлик (178 см; Рівне-2-ОСДЮСШОР, Перша ліга), Остап Петрик (2009 р.н., 182 см; БК Вінниця, Перша ліга), Владислав Соколов (180 см; КСЛ (Київ)-08)

Харків’янин Дмитро Стадник має стати лідером цієї збірної. На турнірі в Іспанії він увійшов до символічної п’ятірки кращих гравців (у середньому здобував 5,4 очка в п’яти іграх).

Талановитий баскетболіст другий сезон поспіль є безальтернативним стартером на позиції першого номера серед однолітків титулованого каунаського Жальгіріса (5,4 очка + 3,5 результативні передачі – 19 матчів чемпіонату Литви U-16).

Не лише вміло керує грою та виділяється баскетбольним інтелектом, але й може допомагати команді набирати очки влучаннями у з різних дистанцій. Зазначу, що дуже самовіддано діє у захисті: працьовито переслідує опонентів, наче цербер.

Дмитро Стадник

Дмитро поділився власними думками щодо виступів у Литві та на міжнародних змаганнях:

«Сезон радує, хоча його початок пропустив через травму. На минулих вихідних із Жальгірісом виграв Суперфінал ЄЮБЛ «Північ» U-16 (6,6 очка + 2,2 асиста за 14 ігор – ред.). А в литовській та каунаській лігах матчі плей-оф тільки розпочинаються, тому все найцікавіше попереду.

Виконую досить важливу роль у команді – основний плеймейкер. У другій половині сезону стабільно проводжу на майданчику близько 25 хвилин за матч. Тренер хоче, щоб я був pass-first розігруючим, але не забуваю реалізовувати й власні кидки. Зараз лише звик до вимог нового наставника. Розпочав знаходити баланс між створенням моментів для партнерів та особисто для себе.

Вважаю, що сильні сторони моєї гри – це триочковий кидок, бачення майданчика й атлетичні показники, які допомагають якісно захищатися. Докладаю всіх зусиль, щоб розвинути власні баскетбольні навички до максимуму», – розповів Стадник.

Нова команда Забірченка: кадровий потенціал збірної України U-16 перед чемпіонатом Європи-2024 5 - basket.com.ua

Дмитро Стадник (ліворуч) і Руслан Олійник

Другою опцією на позиції можуть використовувати Руслана Олійника з Краматорська. Після періоду підготовки у Харкові гравець у 2022 році потрапив до академії Дніпра, де завоював місце у стартовому складі.

Не відзначається високою результативністю, але вміє вправно створювати моменти для партнерів (5,3 очка + 5 передач + 4,3 підбирання – три гри Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги (ВЮБЛ) серед юнаків 2008 р.н.). Минулого сезону його обрали до символічної п’ятірки фінальної частини чемпіонату України серед гравців 2008 р.н.

Рівнянин Роман Мануйлик був найкращим плеймейкером збірної на змаганнях Європейської юнацької баскетбольної ліги (ЄЮБЛ) поточного сезону: 1,9 очка і 3,3 асиста в 10 матчах. Хоч і не отримав виклик взимку на навчально-тренувальний збір та каталонський турнір (на цій позиції були Стадник й Олійник).

Виступи у чемпіонаті країни до 16 років (віддає в середньому 8 передач у шести іграх) поєднує зі змаганнями Першої ліги (2,1 очка + 1 асист за 17 матчів).

Нова команда Забірченка: кадровий потенціал збірної України U-16 перед чемпіонатом Європи-2024 7 - basket.com.ua

Роман Мануйлик

Додаю до цього списку одного баскетболіста 2009 року народження. Остап Петрик є продуктом вінницької школи, вже має досвід гри у Першій лізі: 2,8 очка + 2,2 підбирання + 1,5 асиста у 18 іграх. Він продовжує місцеві баскетбольні традиції. Нещодавно ця школа підготувала захисників Іллю Зайця, Олександра Сидорука (обоє – 2001 р.н.) та форварда Іллю Здирку (2003 р.н.).

Остапа не взяли минулого літа на неофіційний чемпіонат Європи до 14 років Словенія Болл-2023, спочатку не викликали й на матчі ЄЮБЛ. Але своєю якісною грою на завершальних етапах цієї ліги (8,1 очка, по 3,9 передачі та підбирання за дев’ять матчів) він довів, що зараз є № 1 на позиції № 1 серед українців 2009 року народження.

Також варто відзначити Влада Соколова, який розпочинав вивчати ази баскетболу в Путивлі Сумської області. Талановитий розігруючий третій сезон поспіль успішно захищає кольори Київського спортивного ліцею (КСЛ-08) – 19,7 очка, 9,2 підбирання, 5,2 передачі у шести іграх. Також їздив виступати на ЄЮБЛ за українську збірну (2,9 очка + 1,4 асиста за 14 матчів).

Атакувальні захисники: Данііл Попов (190 см; СДЮСШОР-5 – ДФКС (Дніпро)-08), Ян Іванов (195 см; УКАМ Мурсія U-16, Іспанія), Ілля Крамар (188 см; Академія Ученна, Канада), Денис Карабець (2009 р.н., 183 см; КСЛ (Київ)-09), Артем Дьордяй (2010 р.н., 185 см; ЗОДЮСШ (Ужгород)-09)

Дніпрянин Данило Попов (15,5 очка + 9,5 підбирання + 5,5 асиста – дві гри ВЮБЛ) із року в рік додає у результативності та покращує власні баскетбольні навички. Є частим гостем трисекундної зони, завдяки швидким проходам. У фінальній зустрічі в Барселоні був гравцем стартового складу (10,6 очка). Потужна академія Дніпра минулого року виграла чемпіонат України та перед поточним сезоном розглядалася базовою командою для збірної цього скликання.

Нова команда Забірченка: кадровий потенціал збірної України U-16 перед чемпіонатом Європи-2024 9 - basket.com.ua

Данило Попов

Попова поставив вище за Яна Іванова у власному рейтингу лише через те, що стартовій п’ятірці потрібен спеціаліст із реалізації триочкових кидків. Данило, на мою думку, краще в цьому компоненті. Зазначу, серед хлопців 2008 р.н. немає шутера, рівня на рік старшого Романа Потєєва.

Киянин Іванов продовжує відточувати власну спортивну майстерність у системі відомого іспанського клубу УКАМ Мурсія. Минулого року Яна розглядали кандидатом до збірної на рік старших хлопців. Про той виклик офіційно повідомляв клуб. Але хлопець не приїхав на збір через травму. В каталонському фіналі в тому числі завдяки грі Іванова (11 очок) вдалося здолати спротив суперників та виграти турнір (у середньому набирав 10,2 очка).

Ян Іванов

Львів’янин Ілля Крамар поїхав здобувати освіту та займатися баскетболом до Канади. Єдиний серед хлопців цього віку, хто грає за океаном. Його Академія Ученна – одна з двох акредитованих баскетбольних шкіл у провінції Онтаріо.

Минулого сезону за львівський КІВС виступав на позиції розігруючого захисника, але відзначався високою результативністю: 26,4 очка, 5,8 підбирання, 3 передачі у восьми іграх. За що був включений по завершенні Фіналу чотирьох до символічної п’ятірки. Поки що через ігрові характеристики більше бачу Іллю саме на «двійці», але все в руках спортсмена. Якщо буде й надалі прогресувати, то можемо отримати у майбутньому достатньо габаритного «першого номера».

Нова команда Забірченка: кадровий потенціал збірної України U-16 перед чемпіонатом Європи-2024 11 - basket.com.ua

Ілля Крамар

Кандидатом до кадетської збірної можна розглядати на рік молодшого ірпінця Дениса Карабця. Він був одним із кращих українців на раніше згаданому турнірі Словенія Болл влітку 2023 року: 11,2 очка, 1,8 асиста за п’ять матчів. Вимушений майже всі змагання грати «першим номером», бо по ходу турніру «зламалися» обидва основні плеймейкери. Результативно виступав цього сезону і в ЄЮБЛ (10,2 очка + 4,5 підбирання + 2,5 передачі в шести іграх), але взяв участь не у всіх матчах.

Денис Карабець

Також вартий уваги 14-річний закарпатець Артем Дьордяй. Атакуючий захисник уже зараз є лідером у збірній до 15 років. Їздив на минулорічний турнір Словенія Болл (виходив із лавки) та провів у статусі лідера всі 15 матчів поточного сезону ЄЮБЛ (9,9 очка + 2,9 підбирання).

У чемпіонаті країни серед гравців 2009 року народження просто не помічає суперників (35 очок + 6,2 підбирання в середньому за шість ігор), а у ВЮБЛ 2010 р.н. – набрав 44,8 очка у дев’яти матчах. 20 квітня у матчі проти столичної ДЮСШ-16-ЮНІС, яку його ЗОДЮСШ (Ужгород) перемогла з рахунком 130:84, Артем за менше 20 хвилин на майданчику здобув 62 очок (20/25 двоочкові, 3/6 триочкові) та 9 підбирань. Безперечно талановитий гравець.

Ужгородська команда (ще вирізняються серед однолітків Артем Вудмаска, Олександр Павай і Станіслав Готяш) цього року має стати базовою для збірної U-14. А їх наставник Василь Товтин, ймовірно, потрапить до тренерського штабу.

Артем Дьордяй

Легкі форварди: Петро Білоус (193 см; КСУ Сібіу U-16, Румунія), Артем Кочерга (196 см; БК Дніпро, Суперліга), Дмитро Даценко (2009 р.н., 193 см; СБА U-16, Іспанія), Єгор Єфімов (191 см; СДЮШОР з баскетболу (Київ)-08), Вадим Михайлович (190 см; Рівне-2-ОСДЮСШОР, Перша ліга)

Тернополянин Петро Білоус – з відомої баскетбольної родини. Його батько – відомий тренер Ігор Білоус. А старший брат, 18-річний Павло виступає у четвертій італійській лізі за клуб ОРСА Баскет Барселона.

Петро – найкращий скорер у кадетській команді КСУ Сібіу (16,6 очка, 7 підбирань у семи зустрічах ЄЮБЛ). На каталонському турнірі в середньому набирав 9,4 очка.

До Румунії він проходив вишкіл в Одесі та Італії (команда Нью Бест Баскет). Минулого літа був одним із трьох гравців 2008 р.н., яких викликали на навчально-тренувальний збір до ЧЄ U-16. Зможе допомогти на Європі, якщо буде під час змагань здоровим.

Нова команда Забірченка: кадровий потенціал збірної України U-16 перед чемпіонатом Європи-2024 13 - basket.com.ua

Петро Білоус

Дніпрянин Артем Кочерга в 15-річному віці першим зі свого покоління дебютував у чоловічій Суперлізі (провів п’ять матчів), де зумів набрати власні перші очки з передачі центрфорварда Данила Сипала.

Артем другий поспіль рік домінує серед однолітків у чемпіонаті України (20 очок + 10,2 підбирання + 3,4 передачі за п’ять ігор). Минулого сезону став чемпіоном і найціннішим гравцем (MVP): 19,6 очка і 6,5 підбирання у восьми матчах.

Влітку отримав індивідуальну нагороду в тренувальному таборі у Барселоні, організованому членом Зали слави баскетболу По Газолем.

Артем Кочерга. Матч 19 жовтня 2023 року

Гра Дмитра Даценка під час його першого сезону за Іспанську Баскетбольну Академію з Мадриду (СБА) стала справжнім відкриттям для мене. Жоден українець, на моїй пам’яті, до нього в чемпіонаті Іспанії U-16 і старше не набирав понад 40 очок за одну гру. А юнаку з Кропивницького 10 березня 2024 року підкорилося 41 очко. Зазначу, колектив 15-річного баскетболіста змагається в чемпіонаті U-16 із найсильнішими командами столиці.

До Іспанії два сезони провів у академії Черкаських Мавп, також встиг пограти в системі латвійської Валмієри. На минулому Словенія Болл за збірну набирав 10,7 очка і робив 4,7 підбирання.

Дмитро Даценко

Знак дорівнює поставлю між шансами Дмитра та киянина Єгора Єфімова зайняти слот шутера в команді. Вихованець Хижаків останні три сезони грає за столичну СДЮШОР з баскетболу-08 (17,5 очка + 8,5 підбирання + 2,5 передачі за шість ігор поточного сезону ВЮБЛ). На турнірі в Іспанії за команду України набирав у середньому 6 очок. Також виступає в баскетболі 3х3. У лютому його команда виграла етап U-16 у Києві.

На місце в збірній теж претендує її капітан з ЄЮБЛ Вадим Михайлович (7,4 очка + 4,4 підбирання в 14 матчах). Починав займатися баскетболом у місті Рені на Одещині. Пару сезонів провів у академії южненського Хіміка. Але третій рік виступає в системі БК Рівне. Уже дебютував у Першій лізі: 6,7 очка і 2,9 підбирання за 16 ігор.

Важкі форварди: Нікіта Бешетя (197 см; БІПА-Одеса-СДЮСШОР ім. Літвака-2, Перша ліга), Євген Татунчак (2009 р.н., 199 см; АПЕК БА U-15, Велика Британія), Євген Казюк (200 см; Тарту Юлікоол / Септікам, II ліга (Дивізіон 3), Естонія), Олексій Шамрай (2009 р.н., 198 см; ІБАМ U-16, Німеччина), Роберт Сербенов (2010 р.н., 196 см; Баварія U-16, Німеччина)

У грі одесита Нікіти Бешеті важко знайти слабкі місця. Справжній «ту-вей форвард» за термінологією НХЛ, який однаково корисний як у нападі, так і в захисті.

Не дивно, що в Каталонії його визнали найкращим гравцем захисного плану турніру. Він також там був головним снайпером українців: набирав у середньому 12 очок. Поєднував виступи на четвірці та на позиції центрового. Влучив важливі триочкові кидки наприкінці фіналу в Барселоні, всього в тій зустрічі набрав 20 балів.

Вміє на майданчику майже все. У додаток до ігрового інтелекту та широкої «рами», володіє влучним кидком із будь-якої відстані.

Нова команда Забірченка: кадровий потенціал збірної України U-16 перед чемпіонатом Європи-2024 15 - basket.com.ua

Нікіта Бешетя

Бешетя розповів про клубний сезон та особливості власної гри:

«Тренери мені довіряють. Дебютував минулого року за дубль БІПИ в Першій лізі (8,6 очка і 5,4 підбирання у 20 іграх – ред.). Отримую ігрову практику в стартових п’ятірках, як в третій за силою лізі України в наставника Олега Шевченка, так і в чемпіонаті серед гравців 2008 року народження (другий скорер серед однолітків – 27,2 очка – ред.) під керівництвом Євгенія Ткаченка.

Особисто для мене сезон проходить чудово. Мої команди відібралися до наступних етапів змагань. У обох турнірах ми ставимо перед собою найвищі цілі – здобути перемоги.

В іграх намагаюся викладатися на максимум. Не люблю виступати впівсили. Треба завжди демонструвати рівень. Звичайно, хотілося б усе робити на майданчику без помилок, але без ініціативи та помилок не буде й успіху», – повідомив Нікіта.

Нова команда Забірченка: кадровий потенціал збірної України U-16 перед чемпіонатом Європи-2024 17 - basket.com.ua

Нікіта Бешетя

Євгена Татунчака за стилем гри можна порівняти з лідером збірної України U-18 Лукою Лохманчуком. У них навіть зріст у 14-річному віці однаковий – 199 см. Євген здатен виступати на позиціях як легкого, так і важкого форварда. Домінує в складі британської команди у системі Лондон Ворріорз і на островах, і на міжнародній арені (16,6 очка + 13,1 підбирання у восьми матчах ЄЮБЛ U-15). Гра в атаці будується через нього, головна зірка колективу.

Про український період гравця відомо, що у 2019 році виступав за команду Івано-Франківська на змаганнях з міні-баскетболу в Залізному Порту Херсонської області.

Євген Татунчак (№ 24). Матч за квітень 2024 року

Двометровий чернівчанин Євген Казюк перший сезон виступає за Тарту Юлікоол у третій лізі чемпіонату Естонії (7,4 очка + 4,6 підбирання за 18 матчів). Також грав за другу команду U-19, яка дійшла до 1/8 фіналу чемпіонату. В ЄЮБЛ U-16 його колектив у Суперфіналі поступився Жальгірісу Стадника. Євген був зі збірною на турнірі в Барселоні, де набирав 8,8 очка.

Євген Казюк

Також варто згадати про Олексія Шамрая з Одеси. Це на рік молодший «клон» іншого одесита Бешеті. Гравцю 2009 р.н. у поточному сезоні заважала прогресувати травма, але помітно додає у власній грі навесні. У німецькій Бундеслізі U-16 набирає в середньому 4,9 очка, 6,7 підбирання в семи матчах за Міжнародну баскетбольну академію Мюнхена (ІБАМ). На минулому Словенія Болл U-14, отримуючи хвилини на «п’ятому» та «четвертому» номерах, здобував 10,5 очка і 6,3 підбирання.

14-річний одесит Роберт Сербенов виходить у другій п’ятірці Бундесліги U-16 в складі титулованої Баварії (5,8 очка + 3,5 підбирання за 11 матчів), домінує в команді своїх однолітків:10,5 очка, 5,8 підбирання та 1 асист в 11 іграх ЄЮБЛ U-14. Чому такому гравцю не дати шанс поборотися на зборах за місце у підсумковому ростері? Балканці подібне практикують, коли везуть на єврофоруми й на два роки молодших баскетболістів.

Центрові: В’ячеслав Окунський (198 см; Зентро Баскет U-16, Іспанія), Богдан Бабич (201 см; КСЛ (Київ)-08), Олександр Оверчук (200 см; Рівне-2-ОСДЮСШОР, Перша ліга), Дмитро Демський (198; КІВС СБК Львів-08)

Слава Окунський єдиний зі свого покоління, кого взяли минулого року на ЧЄ U-16. Був третім центрфорвардом і отримував невеликий час на майданчику. Виграв конкуренцію за місце в збірній у Павла Марківа й Олександра Рудика. Був другим за результативністю гравцем на зимовому турнірі в Каталонії (11,8 очка).

Другий сезон поспіль виступає за мадридський Зентро Баскет в іспанському чемпіонаті до 16 років. Майже весь перший сезон грав у головній команді з на рік старшими хлопцями, але наприкінці його прибрали із заявки через ліміт на легіонерів. З осені 2023 року – основний гравець серед однолітків на «п’ятому номері».

Молодший син легендарного центрового національної збірної України Олександра Окунського в сезоні-2020/21 у середньому за три гри у складі КІВС СБК Львів-08 робив 21,7 підбирання. Суперникам треба буде докласти значних зусиль, щоб пробитися у «фарбу», коли на майданчик одночасно виходитиме дві «вежі»: Слава і Бешетя.

Нова команда Забірченка: кадровий потенціал збірної України U-16 перед чемпіонатом Європи-2024 19 - basket.com.ua

В’ячеслав Окунський (із м’ячем)

Окунський-молодший поділився, як готувався і влаштувався грати в Іспанії, а також розповів про мотивацію виступати за збірну країни влітку на Європі.

«Вперше приїхав до Іспанії в жовтні 2021-го, коли мені було 13 років. Тренувався понад місяць у системі бадалонського Ховентуда. Зрозумів, що моя фізична підготовка не на достатньому рівні, щоб підтримувати іспанський темп гри. Тому після повернення до Києва почав проводити дуже багато часу в залі. Дякую велике першому тренеру Сергію Шматку і наставнику Максиму Дробашку, а також Славі Медведенку, в клубі якого я грав.

Потім з сім’єю вирішили перечекати в Іспанії, коли з’явилися чутки про початок повномасштабної війни, які виявилися правдою. Пройшов у деяких клубах трай-аути. У підсумку обрав Зентро Баскет. Пощастило з агентом, він дуже допомагає у всьому. Моя команда в поточному сезоні посідає друге місце на регіональному етапі кадетського чемпіонату Іспанії та претендує на вихід до фінальних змагань.

Щодо збірної, думаю, що у всіх хлопців висока мотивація зіграти за Україну в такі складні для держави часи. Вважаю, головне сповідувати на майданчику та поза ним “правило мушкетерів”: один за всіх, та всі за одного», – сказав баскетболіст.

В’ячеслав Окунський. Гра 14 квітня 2024 року

Полтавець Богдан Бабич зараз є найвищим серед гравців цього покоління. Добре зарекомендував себе на згаданому турнірі в Іспанії (8,4 очка). Проводив на майданчику майже половину часу – до 20 хвилин.

В ЄЮБЛ у 15 іграх набирав 5,3 очка і 5,5 підбирання. Після етапу підготовки в академії южненського Хіміка, другий сезон поспіль виступає за столичний КСЛ-08.

Нова команда Забірченка: кадровий потенціал збірної України U-16 перед чемпіонатом Європи-2024 21 - basket.com.ua

Богдан Бабич

Авторський рейтинг центрових: Окунський, Бабич, Бешетя і Шамрай. Вважаю, що хтось з інших «великих» може отримати місце в команді, лише у разі відсутності відразу двох зі згаданої четвірки.

Але ще включив до списку пару хлопців «авансом», сподіваюся на їх прогрес у майбутньому.

Рівнянин Олександр Оверчук захищав «синьо-жовті» кольори збірної на ЄЮБЛ сезону 2023/24 (3,4 очка + 2,7 підбирання у 12 матчах), дебютував у Першій лізі з результатом 4 очок та 3,6 підбирання в середньому за сім ігор.

Дмитро Демський другий сезон покращує спортивну майстерність у львівському КІВС. У ВЮБЛ до 16 років у середньому за шість матчів здобув 13 очок, 17 підбирань і 2 передачі. Також виступав за Україну на ЄЮБЛ (4,4 очка і 4,2 підбирання у п’яти іграх).

Гра «задньої лінії» та захист, що, як відомо, забезпечує команду перемогами в плей-оф, дисципліна й окрема тактика під кожного суперника, а також високий відсоток влучань можуть стати ключовими факторами, які визначать підсумкове місце української збірної на єврофорумі.

Торік за підсумками континентального чемпіонату U-20 лише регламент турніру не дозволив повернутися до еліти підопічним Дмитра Забірченка. Хоча його команда посіла третє місце. Планку піднято високо. Тому від нової команди Дмитра Олександровича теж великі очікування.

Так історично склалося, що збірна України до 16 років найпершою вирушила, а після чого і прописалася в Дивізіоні Б. Але за нових реалій майже вся стартова п’ятірка покоління 2008 р.н. буде представлена легіонерами, які готуються до дорослого баскетболу в академіях європейських клубів. Через початок повномасштабної війни Росії проти України гравці та їх сім’ї були змушені залишили рідні домівки.

Хоча минулого року в складі U-16 також були легіонери, та це, на жаль, не допомогло. Але ту сторінку «перегорнули», і будемо чекати змістовної гри й перемог від нового колективу. Сподіваюся, що він влітку зможе продемонструвати свій найкращий баскетбол.

Олег Сагайдак для basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 751

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.