“Міннесота” приймає “Фінікс”, “Кліпперс” проти “Далласа”: прев’ю матчів плей-офф НБА 24 квітня

"Міннесота" приймає "Фінікс", "Кліпперс" проти "Далласа": прев'ю матчів плей-офф НБА 24 квітня 1 - basket.com.ua

«Міннесота» – «Фінікс»
Початок: 02:30

«Міннесота» розгромила «Фінікс» (120:95) в першому матчі серії. Ентоні Едвардс (33 очки, 9 підбирань, 6 передач), Карл-Ентоні Таунс (19 очок, 7 підбирань), Нікейл Александер-Вокер (18 очок) і Руді Гобер (14 очок, 16 підбирань) відмінно проявили себе в складі «Тімбервулвз». Кевін Дюрант (31 очко, 7 підбирань, 5 потерь), Девін Букер (18 очок), Бредлі Біл (15 очок, 6 передач) і Ройс О’Ніл (14 очок) стали кращими за статистикою в «Санз». Всі інші гравці гостей навіть не дотягнули до двозначної результативності.

Перемога «Міннесоти» над «Фініксом» не є великою сенсацією, оскільки команда Кріса Фінча має третій номер посіву і перевагу домашнього паркету. Тим не менш, різниця в стартовій зустрічі викликає подив. Можливо, такий холодний душ піде на користь команді Френка Вогеля. «Фінікс» однозначно здатен грати на рівних з «Міннесотою» і навіть перемагати її в гостях, що довів протягом регулярного чемпіонату. Для цього крок вперед в плані ефективності повинні зробити як зірки «Санз», так і рольовики.

«Мілвокі» – «Індіана»
Початок: 03:30

«Мілвокі» не мав проблем у першому протистоянні з «Індіаною» (109:94). Деміан Ліллард (35 очок) став головним героєм в складі «Бакс», Кріс Міддлтон (23 очки, 10 підбирань), Боббі Портіс (15 очок, 11 підбирань) непогано йому допомогли.  «Пейсерз» було недостатньо яскравої гри Паскаля Сіакама (36 очок, 13 підбирань), а також більш-менш прийнятної у виконанні Майлза Тернера (17 очок, 8 підбирань) і Тайріза Халібертона (9 очок, 7 підбирань, 8 передач). Ще до перерви «Мілвокі» забезпечив собі перевагу +27 і потім догравав в економ-режимі.

Янніс Адетокумбо не зможе вийти на паркет в найближчих матчах через травму м’яза, але команда Дока Ріверса чудово справляється без нього. «Пейсерз» виступили вкрай невдало в першій зустрічі, що в певній мірі здивувало з урахуванням відсутності Янніса в складі суперника. Крім того, підопічні Ріка Карлайла доволі якісно грали проти «Бакс» в регулярному сезоні (4-1 по особистим зустрічам). «Індіана» ще здатна провести роботу над помилками і виправити ситуацію в серії. Хоча «Пейсерз» за будь-яких обставин буде дуже важко здобути перемогу у Вісконсині і забрати перевагу домашнього паркету у «Бакс».

«Кліпперс» – «Даллас»
Початок: 05:00

«Кліпперс» досить впевнено розібралися з «Маверікс» (109:97) в стартовій грі серії. «Лос-Анджелес» забезпечив собі перевагу +26 до перерви, не помітивши втрату Кавая Ленарда через травму. Джеймс Харден (28 очок, 8 передач), Пол Джордж (22 очки), Івіца Зубац (20 очок, 15 підбирань), Терренс Менн (13 очок, 9 підбирань) і Рассел Вестбрук (13 очок) чудово впоралися зі своєю роботою. У «Маверікс» виділилися тільки зірки Лука Дончич (33 очок, 13 підбирань, 6 передач) і Кайрі Ірвинг (31 очко, 7 підбирань), в той час як Пі Джей Вашингтон (11 очок, 7 підбирань), Деніел Геффорд (3 очки) ті інші здатні грати значно краще.

На довгій дистанції у «Маверікс» залишаються хороші шанси виправити положення. Все-таки рольовики команди Джейсона Кідда не завжди так провалюватимуться, а ключовим гравцям «Кліпперс» буде складно повторити свій виступ на рівні першого матчу. Крім того, відсутність Леонарда рано чи пізно дасть про себе знати, як би не експерементував з ротацією головний тренер «Лос-Анджелеса» Тайрон Лю. На старті поточного плей-офф поки перемагають тільки команди-господарі. «Даллас» – сильний претендент, щоб першим змінити цю тенденцію.

0

Автор публікації

Офлайн 13 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1864

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.