Ранні ігри Ембііда і Дончича, “Фінікс” проти “Міннесоти”: прев’ю матчів плей-офф НБА 28-29 квітня

Ранні ігри Ембііда і Дончича, "Фінікс" проти "Міннесоти": прев'ю матчів плей-офф НБА 28-29 квітня 1 - basket.com.ua

«Філадельфія» – «Нью-Йорк»
Початок: 20:00

«Філадельфія» переграла «Нью-Йорк» (125:114) в третьому матчі, скоротивши відставання в серії (1-2). Джоел Ембіід (50 очок, 8 підбирань), Тайріз Максі (25 очок, 7 передач) і Келлі Убре (15 очок, 7 підбирань) виконали основну роботу в складі «Сіксерс», в той час як «Нью-Йорку» не вистачило зусиль Джейлена Брансона (39 очок, 13 передач), Джоша Харта (20 очок, 6 передач) і О Джи Анунобі (17 очок).

Успіх «Філадельфії» на рідній арені став більш ніж очікуваним, але підопічним Ніка Нерса необхідно його ще раз підтвердити. Для цього є непогані передумови, оскільки «Нікс» зазнали кадрової втрати. В команді Тома Тібодо травмувався Мітчелл Робінсон, який доволі якісно захищався проти Ембііда. Сам Джоел грає в плей-офф з паралічем лицьового нерва, однак в цілому це не заважає центровому ефективно себе проявляти. Є велика вірогідність, що серія повернеться на «Медісон Сквер Гарден» з рівним рахунком.

«Даллас» – «Кліпперс»
Початок: 22:30

«Даллас» здолав «Кліпперс» (101:90) і повів в серії (2-1). Лука Дончич (22 очки, 10 підбирань, 9 передач), Кайрі Ірвинг (21 очко, 6 передач) стали кращими в «Маверікс», Дерек Лайвлі (13 очок), Деррік Джонс (11 очок), Пі Джей Вашингтон (10 очок) допомогли їм двозначною результативністю. У «Кліпперс» більш-менш непогано проявили себе Джеймс Харден (21 очко), Норман Павелл (21 очко), та Івіца Зубац (19 очок, 8 підбирань), в той час як їх зіркові партнери Кавай Ленард (9 очок, 9 підбирань), Пол Джордж (7 очок) і Рассел Вестбрук (1 очко) загубились на паркеті, останній взагалі заробив вилучення через сутичку з суперниками.

«Маверікс» зробили дуже важливу справу, здобувши гостьову перемогу в Лос-Анджелесі в другому матчі. Тепер ініціатива знаходиться в руках команди Джейсона Кідда. «Кліпперс» буде дуже непросто перехопити її. Ленард зізнався, що не до кінця залікував травму коліна і через це не може демонструвати оптимальну гру на паркеті. Харден, Пол, Вестбрук стараються, але вони разом з іншими партнерами не є наднадійними опціями в іграх на вибування. Тим більше, коли команді Тайрона Лю простоїть сильний «Даллас», який зібрав глибокий склад на чолі з Дончичем та Ірвінгом, щоб добитися успіху в плей-офф.

«Індіана» – «Мілвокі»
Початок: 02:00

«Індіана» дотиснула «Мілвокі» (121:118 ОТ) в дуже важливій третій грі, що дозволило команді Ріка Карлайла повести в серії (2-1). Майлз Тернер (29 очок, 9 підбирань), Тайріз Халібертон (18 очок, 10 підбирань, 16 передач), Паскаль Сіакам (17 очок, 9 підбирань), Ендрю Нембард (16 очок), Обі Топпін (15 очок), Аарон Несміт (13 очок, 8 підбирань) зробили найбільший внесок в тріумф «Пейсерз». Кріс Міддлтон (42 очок, 10 підбирань), Деміан Ліллард (28 очок, 8 передач), Боббі Портіс (17 очок, 18 подборов), Брук Лопес (14 очок) і Беверлі дуже старалися, але перекидати їх не змогли.

«Бакс» провели три стартові зустрічі без травмованого Янніса Адетокумбо. Цілком ймовірно, в четвертій грі головний тренер Док Ріверс також не зможе розраховувати на Деміана Лілларда, який отримав травму ахілла в кінці минулого матчу з «Пейсерз». Проблеми з гомілкостопом мав Кріс Міддлтон, але він все таки повинен вийти на паркет. Хоча в цілому ситуація для «Мілвокі» критична. За відсутності двох суперзірок шанс переломити хід серії проти «Індіани» стає вкрай низьким.

«Фінікс» – «Міннесота»
Початок: 04:30

«Фінікс» без шансів програв «Міннесоті» (109:126) в третьому матчі поспіль і знаходиться за крок від вильоту з плей-офф. Після гри зірки «Санз» Кевін Дюрант, Бредлі Біл і Девін Букер зробили багато бадьорих заяв про те, що вони не збираються здаватися і планують відігратися. Тим не менш, факт залишається фактом – ніхто в історії плей-офф НБА не ліквідовував дефіцит 0-3 в серії. Не віриться, що команда Френка Вогеля стане винятком з правил, особливо з урахуванням продемонстрованої якості гри в перших трьох матчах.

«Міннесоті» слід віддати належне за налаштованість на боротьбу в плей-офф. «Тімбервулвз» не кращим чином провели кінцівку регулярного чемпіонату, опустившись з першого на третє місце в турнірній таблиці. Ентоні Едвардс, Руді Гобер, Карл-Ентоні Таунс, Майк Конлі сповна реабілітувалися за минулі невдачі. Підопічні Кріса Фінча цілком спроможні оформити «свіп» в серії з «Санз» і першими в НБА вийти в другий раунд.

0

Автор публікації

Офлайн 15 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1899

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.