Стало відомо, кого Леброн Джеймс хоче бачити на посаді нового головного тренера “Лейкерс”

Стало відомо, кого Леброн Джеймс хоче бачити на посаді нового головного тренера "Лейкерс" 1 - basket.com.ua

Форвард “Лос-Анджелес Лейкерс” Леброн Джеймс хотів би, щоб Тайрон Лю став новим головним тренером команди, заявив керівник одного із клубів Східної конференції на умовах анонімності.

“Якби рішення залежало від Леброна, його тренером був Тайрон Лю. Це його людина. Леброн виділяє Тайрона зі всіх тренерів, які колись у нього були. Зараз Леброн перебуває в положенні, коли на його боці ринок вільних агентів, і він, можливо, зможе змусити команду найняти свою людину, якщо її звільнять. 

Леброн має репутацію людини, яка смикає за ниточки і нав’язує рішення, але це сильно перебільшено. Будь-хто, хто з ним працював, скаже, що з ним легко працювати. Він має свою думку, і він повідомить вас про це, і, дійсно, було б безумством не запитати його думку. Але він не ляльковод, як вважають деякі. Але якщо Тайрон Лю виявиться доступним, я дуже здивований, якщо Леброн не змусить “Лейкерс” найняти його», – сказав функціонер.

Лю зараз очолює “Кліпперс”. Джеймс працював під його керівництвом в “Клівленд Кавальєрс” і виграв титул чемпіона НБА в 2016 році.

0

Автор публікації

Офлайн 10 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1929

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.