НБА визнала чотири грубі помилки суддів в ключовий момент матчу плей-офф “Нью-Йорк” – “Філадельфія”

НБА визнала чотири грубі помилки суддів в ключовий момент матчу плей-офф "Нью-Йорк" - "Філадельфія" 1 - basket.com.ua

НБА випустила звіт про суддівство в останні дві хвилини п’ятого матчу плей-офф “Нью-Йорк Нікс” – “Філадельфія Сіксерс” (106:112 ОТ, 3-2 в серії).

Захисник “Сіксерс” Тайріз Максі здійснив пробіжку перед триочковим кидком за 25,4 секунди до кінця основного часу. Максі реалізував дальній кидок та закинув штрафний у результаті фолу центрового “Нікс” Мітчелла Робінсона. Розіграш приніс “Філадельфії” 4 очки і став ключовим у матчі, дозволивши скоротити відставання, а потім зрівняти рахунок та перевести гру в овертайм.

Також зафіксовано ще 3 грубих помилки. “Нью-Йорк” мав отримати 0,4 секунди володіння після блок-шоту форварда “Сіксерс” Ніколя Батюма перед закінченням основного часу. Розігруючий “Нікс” Джейлен Брансон не отримав фол у нападі в епізоді, в якому центровий “Філадельфії” Джоел Ембіід завдав йому удару по голові. Форвард “Нікс” Джош Харт не вийшов за межі майданчика за 41,5 секунд до кінця зустрічі і його команда мала зберегти володіння.

0

Автор публікації

Офлайн 10 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1929

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.