Ронен Гінзбург: “Я вважаю, що це був чудовий сезон”

Ронен Гінзбург: "Я вважаю, що це був чудовий сезон" 1 - basket.com.ua

Підсумки сезону від головного тренера БК “Прометей” Ронена Гінзбурга:

-Тренере, щодо підсумків сезону. Перемога в Латвійсько-Естонській баскетбольній лізі та півфінал Єврокубку, наскільки ви задоволені цим результатом?

-На початку наша мета була перемогти у Латвійсько-Естонській лізі і вийти до плей-оф Єврокубка. І ми досягли її. Ми грали добре і хотіли досягти більшого. Шкода, що поступилися у грі з “Тюрк Телеком”. Втім, загалом, я вважаю, що це чудовий сезон. Гадаю, ми досягли всіх наших цілей. Я можу бути тільки задоволеним нашою грою. Ми зробили собі ім’я в Європі. Ми грали у другому за силою змаганні після Євроліги. І увійшли до числа топ-команд. Це прекрасно. Тільки дещо прикро стосовно останньої гри.

-Ми були дуже близькі до виходу у фінал Єврокубка. Чого не вистачило для перемоги над «Тюрк Телеком»?

-Дрібниць. Коли виграєш чи програєш матч в одне або два очки – все вирішують дрібниці. Це виконання штрафних кидків, помилка в захисті… Звісно, ми ніколи не узнаємо як би було, але я думаю, якби Агада був здоровий на 100% і грали Кеннеді та Лукашов, нам було б значно легше здобути перемогу. Ми мали проблеми з коротким ростером, з “Тюрк Телеком” особливо це далося взнаки у “фарбі”. Гра була рівною, ми не відпускали їх у рахунку і могли виграти гру наприкінці.

-Які плани команди на майбутнє?

-Ми хочемо продовжувати розвиватися, як команда, як клуб, як структура. Впевнений, що не зможемо зберегти всіх нинішніх гравців на наступний сезон. Декого ми вирішили не підписувати на наступний сезон, дехто сам не хоче залишатися. Це природньо коли гравці добре виступили, команда мала прекрасний сезон, вони матимуть багато пропозицій. Утім, ми побудуємо оновлену команду. Вірю, що декілька гравців залишаться. Знову ж таки ми прагнемо досягти, як мінімум не гіршого результату ніж цього року.

0

Автор публікації

Офлайн 1 день

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7181

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.