Казіс Максвітіс прокоментував катастрофічний провал Литви в чвертьфіналі чемпіонату світу

Казіс Максвітіс прокоментував катастрофічний провал Литви в чвертьфіналі чемпіонату світу 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної Литви Казіс Максвітіс поділився думками після поразки від Сербії (68:87) в чвертьфіналі чемпіонату світу.

“Найприкріше, що у нас немає шансів взяти реванш. Нашу найгіршу гру на чемпіонаті світу з точки зору енергії, фізичних сил і концентрації буде цікаво проаналізувати, але таке відчуття, що серби грали на один рівень вище, а ми витратили свою енергію в попередній грі. Перемога над США послужила ведмежу послугу? Матч треба переглядати, але, мабуть, так. Суперники нас переграли, не було питання, хто сьогодні кращий. Ми провалилися в яму в найнесприятливіший момент – у чвертьфіналі. Як фізична, так і емоційна яма.  Серби працювали, а ми якось завмерли на місці. Бракувало не лише енергії чи фізики, а й концентрації. Міндаугас Кузмінскас сказав, що матч за п’яте місце “ні про що”? Так, якщо немає путівки на Олімпіаду, то немає мотивації грати. Як в цілому оціную чемпіонат? Зараз, коли ви питаєте після програного матчу, я скажу, що все погано. Трохи охолонемо – побачимо. У будь-якому випадку команда дуже гарно попрацювала, весело провела час. Шкода, що наша подорож закінчилася”, – заявив Максвітіс.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1858

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.