Володимир Коваль: “З появою Горобченко та Дубоненко склад Дніпра став глибшим”

Володимир Коваль: "З появою Горобченко та Дубоненко склад Дніпра став глибшим" 1 - basket.com.ua

Новий сезон Суперліги Favbet нестримно наближається – вже 3 жовтня заплановані перші матчі чемпіонату, а клуби наразі активно готуються і переходять до етапу контрольних матчів.

В ці дні в Дніпрі проходить традиційний Меморіал ім. ЗТУ Говорунова та ЗТУ Таслицького. Напередодні старту в змаганнях команди господарів Дніпра головний тренер команди Володимир Коваль розповів про підготовку до сезону і підсилення команди.

“Насправді до цього періоду в підготовці було зроблено багато, хлопці майже не відпочивали, були лише коротенькі відпустки. Пророблена велика робота і фізична, і індивідуально, і зараз ми вже майже місяць разом готуємось – провели роботу на піску, на стадіоні, зараз в залі більше працюємо над тактичною і командною роботою.

Склад команди фактично не змінився, є два поповнення – Ігор Дубоненко та Михайло Горобченко. Як я бачу, хлопці непогано влились в роботу, це не нові для нас люди, це гравці які працювали в нашій структурі. Хлопці мають досвід і те, що вони роблять на тренуваннях, нас влаштовує, але все покажуть лише ігри. З їх появою в клубі склад команди став глибшим. Горобченко має додати агресію, зробити гравців сильнішими, має організувати команду, а Дубоненко має додати агресію з периметру.

Повернення Івана Колдомасова? Він відновляється, все йде за планом. В загальній групі ми розраховуємо його побачити з листопада, а з нового року сподіваємось він допоможе нам на майданчику.

Плани на турнір в Дніпрі? Хочу побачити Дніпро однією командою, щоб гравці були один за одного, виправляли помилки один одного, були згуртовані і грали з максимальною самовіддачею. Хочу бачити те, над чим ми місяць працювали, щоб були виконані тренерські задуми. Воно може ще не все виходити, але бажано, щоб все було з максимальною концентрацією та самовіддачею.

Очікування від нового чемпіонату? Я думаю, він мало чим буде відрізнятись він минулого сезону. Але я не думаю про інші команди, скільки там буде легіонерів, мене хвилює моя команда, як ми будемо грати, в якій ми будемо формі, як ми будемо захищатися і наскільки будемо згуртованими”, – розповів Володимир Коваль.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7197

Одна думка про “Володимир Коваль: “З появою Горобченко та Дубоненко склад Дніпра став глибшим”

  1. Aurum сказав:

    Дуба игрок настроения, на него надежды мало. А Михайло может вырасти в выдающегося игрока и лидера клуба, только надо за ним следить, что б опять в онлайн-казино и долгах не завяз.

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.