“Нью-Йорк” проти “Філадельфії”, “Мілвокі” приймає “Індіану”: прев’ю матчів плей-офф НБА 1 травня

"Нью-Йорк" проти "Філадельфії", "Мілвокі" приймає "Індіану": прев'ю матчів плей-офф НБА 1 травня 1 - basket.com.ua

«Нью-Йорк» – «Філадельфія»
Початок: 02:00

«Філадельфія» несподівано програла «Нью-Йорку» (92:97) в четвертому домашньому матчі і тепер поступається 1-3 в серії. Джоел Эмбіід (27 очок, 10 підбирань, 6 передач), Тайріз Максі (23 очки, 6 передач) і Келлі Убре (19 очок) показали кращу результативність в «Сіксерс», але в цілому гра команди Ніка Нерса в нападі була жахливою. Головний героєм зустрічі для «Нікс» став Джейлен Брансон (47 очок, 10 передач), якому непогано допомогли О Джи Анунобі (16 очок, 14 підбирань) і Майлз Макбрайд (13 очок). Також слід відзначити самовіддану роботу Джоша Харта (4 очок, 17 підбирань) і Прешеса Ачіуви (1 очко, 7 підбирань, 4 блок-шота) в захисті.

У «Нікс» травмовані Боян Богданович і Мітчелл Робінсон, але команда Тома Тібодо через це не знітилася. При цьому серія ще не закрита і залишилося зробити останній крок. «Нью-Йорку» в першу чергу необхідно впоратися з нервуванням і тиском в надзвичайно важливій п’ятій грі на «Медісон Сквер Гарден». «Філадельфія» далеко не в ідеальній формі, тому «Нікс» вкрай бажано дотискати суперника прямо зараз, хоча навіть у випадку поразки вони продовжать лідирувати в серії і збережуть перевагу домашнього паркету.

«Клівленд» – «Орландо»
Початок: 03:00

«Клівленд» жахливо провів гостьові зустрічі проти «Орландо» (83:121, 89:112), дозволивши супернику зрівняти рахунок в серії. В останній грі «Кавальєрс» хоча б нав’язали «Меджик» якусь боротьбу в першій половині, вигравши її з різницею +9. Однак після перерви команда Джей Бі Бікерстафаа посипалася, а Джарретт Аллен, Донован Мітчелл, Даріус Гарленд, Еван Моблі ніби розчинилися на паркеті. Тим не менш, перевага домашнього майданчика все ще залишається за «Клівлендом», який на очах власних вболівальник діє на порядок впевненіше.

«Орландо» вразив своєю ефективністю в нападі в двох попередніх іграх. В Клівленді Франц Вагнер, Паоло Банкеро, Джейлен Саггз, Джонатан Айзек, Маркелл Фульц разом з іншими партнерам демонстрували дуже скромну результативність (83:97, 86:96), а потім їх в буквальному сенсі прорвало. Як би то не було, «Меджик» все одно треба перегравати «Кавальєрс» в гостях. Це можливо у випадку збереження високого атакувального запалу, який повторити в гостях буде надзвичайно складно.

«Мілвокі» – «Індіана»
Початок: 04:30

«Індіана» доволі впевнено переграла «Мілвокі» (126:113) в четвертій грі. «Пейсерз» захопили лідерство в серії з рахунком 3-1 і знаходяться за крок від виходу в другий раунд. Майлз Тернер, Тайріз Халібертон, Паскаль Сіакам, Ендрю Нембард, Аарон Несміт, Обі Топпін сповна скористалися відсутністю у «Бакс» травмованих зірок Янніса Адетокумбо і Деміана Лілларда. При цьому в складі «Мілвокі» варто віддати належне Бруку Лопесу, Крісу Міддлтону, Маліку Бізлі, Патріку Беверлі, Боббі Портісу за старання і жагу до боротьби в складних умовах.

«Мілвокі» опинився в дуже неприємному становищі. «Бакс» у відчаї змінили статус Адетокумбо і Лілларда на «участь під сумнівом» перед п’ятим матчем, але численні інсайдери повідомляють, що головний тренер Док Ріверс навряд чи зможе розраховувати на їх допомогу в вирішальний момент плей-офф. Без Янніса і Деміана у «Мілвокі» небагато шансів перемогти «Індіану» навіть вдома. Якщо це героїчними зусиллями вдасться зробити, «Пейсерз» все одно збережуть перевагу в рахунку і потім гратимуть на рідній арені, де вже точно в статусі явного фаворита команда Ріка Карлйала матиме чудову можливість закрити серію.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1943

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.