“Тобі краще заткнутись”. Президент “Маямі” розніс Джиммі Батлера за скандальний вчинок в плей-офф:

"Тобі краще заткнутись". Президент "Маямі" розніс Джиммі Батлера за скандальний вчинок в плей-офф: 1 - basket.com.ua

Президент “Маямі Хіт” Пет Райлі розкритикував форварда команди Джиммі Батлера, який під час серії першого раунду плей-офф НБА проти “Бостон Селтікс” (1-4) робив випади на адресу суперника, не виходячи при цьому на паркет через травму.

“Ключовим питанням цього літа стане доступність наших гравців. Їхня участь в іграх. Ми повинні будемо змінити деякі речі, але не порвати все на шматки. Нас знову вибили у першому раунді. Нам слід вивчити деякі компоненти. Найбільший вплив на наш рівень має Джиммі Батлер. Він неймовірний гравець, але повинен буде задуматися про те, чого ми хочемо досягти. Пропуски ігор серйозно обговорювалися з його агентом рік тому.

Ми не збираємося міняти Батлера, але багато речей можливі. Не йдеться про те, щоб здобути іншу зірку. Це лише послабить лаву запасних. Нам потрібні 72 ігри від баскетболістів. Двадцять років тому гравці проводили 78, 79 матчів. Що сталося? Нам треба буде обговорити це. Не знаю, що Батлер мав на увазі у серії з “Бостоном”, був він серйозний чи займався троллінгом. Але якщо ти не на майданчику, тобі краще заткнутись. У нас чудова група гравців. Головна проблема – їхня доступність і здоров’я. Ми маємо серйозно зайнятися цим питанням”, – заявив Райлі.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1937

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.