“Бостон” проти “Клівленда”, “Оклахома” приймає “Даллас”: прев’ю матчів плей-офф НБА 8 травня

"Бостон" проти "Клівленда", "Оклахома" приймає "Даллас": прев'ю матчів плей-офф НБА 8 травня 1 - basket.com.ua

«Бостон» – «Клівленд»
Початок: 02:00

«Бостон» в першому раунді плей-офф Східної конференції без особливих проблем здолав «Маямі Хіт» (4-1). «Селтікс» оступилися лише одного разу вдома, коли суперник забив рекордні в своїй історії 23 триочкових за другу гру. Потім Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Деррік Вайт, Дрю Холідей і Ел Хорфорд довели, що ця поразка була випадковістю і впевнено тричі поспіль перегравали «Маямі» з двозначною різницею. Проблемою для команди Джо Маззулли стала травма Крістапаса Порзінгіса, який пропустить як мінімум тиждень через розтягнення правого камбаловидного м’яза. Це серйозна втрата для «Селтікс», але не критична.

«Клівленд» щойно завершив серію з «Орландо» (4-3). Всі перемоги «Кавальєрс» здобули на домашньому паркеті. Зараз у команди Джей Бі Бікерстаффа немає переваги свого майданчика в серії, тому Донован Мітчелл, Каріс Леверт, Еван Моблі, Даріус Гарленд, Макс Струс повинні зробити справжній подвиг, щоб хоч раз виграти в Бостоні. Далеко не факт, що це вдасться зробити. «Селтікс» відпочивали 5 днів, в той час як «Клівленд» мав лише дві доби на відновлення після важкої заключної гри з «Орландо». «Бостон» в будь-якому випадку є абсолютним фаворитом в цій парі, а фактор свіжості дає команді Маззулли додаткову перевагу.

«Оклахома» – «Даллас»
Початок: 04:30

«Оклахома-Сіті» оформила «свіп» у протистоянні з «Нью-Орлеаном» (4-0) в першому раунді. Чет Холмгрен, Шей Гілджес-Александер, Джейлен Вільямс і Джош Гідді трохи нервували в першій зустрічі (94:92), але потім незмінно перегравали суперника з двозначною різницею. «Тандер» виправдали статус першого номеру посіву в Західній конференції, хоча питання з приводу готовності команди Марка Дейгнолта далеко зайти в плей-офф залишаються. Лише вихід в фінал конференції припинить розмови про те, що молоді лідери «Оклахоми» недостатньо досвідчені для високих досягнень.

«Даллас» на минулій стадії пройшов «Кліпперс» (4-2), які майже всю серію провели без травмованої зірки Кавая Ленарда. «Маверікс» могли вийти у другий раунд раніше, але в четвертому домашньому матчі провалили першу чверть (16:39) і не встигли наздогнати суперника. Хоча Лука Дончич, Кайрі Ірвінг, Пі Джей Вашингтон, Деніел Геффорд, Тім Хардвей мали чотири дні на відпочинок, що цілком достатньо для відновлення. Команда Джейсона Кідда вважається аутсайдером в гостях проти «Тандер», однак господарям для досягнення позитивного результату необхідно налаштовуватися на важку боротьбу і ні в якому разі не допускати нервування в стартовій зустрічі, як це було в серії з «Нью-Орлеаном».

0

Автор публікації

Офлайн 9 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1938

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.