Судді допустили грубу помилку в кінцівці напруженого матчу півфіналу Східної конференції НБА

Судді допустили грубу помилку в кінцівці напруженого матчу півфіналу Східної конференції НБА 1 - basket.com.ua

Судді припустилися помилки на користь “Нью-Йорк Нікс” на останній хвилині матчу плей-офф НБА з “Індіаною Пейсерз” (121:117, 1-0 в серії)

За рахунку 115:115 за 52 секунди до сирени захисник “Нікс” Джейлен Брансон спробував зробити пас у ситуації, коли його атакували два гравці суперника. М’яч влучив у захисника “Пейсерз” Аарона Несміта, після чого судді зафіксували гру ногою. При цьому на повторі видно, що м’яч торкнувся рук Несміта, а не ноги.

“Нікс” скористалися додатковим володінням. Захисник Донте Дівінченцо реалізував триочковий за 40,1 секунд до кінця гри. “Нью-Йорк” повів 118:115 і втримав лідерство.

“Під час матчу нам здалося, що була гра ногою. Повтор уже після сирени показав, що м’яч влучив у руку гравця “Індіани”, і порушення не було. Гра ногою не підлягає суддівському перегляду під час матчу і не може бути оскаржена тренером за допомогою челенджу”, – сказав після матчу головний суддя зустрічі Зак Зарба.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1938

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.