Ронен Гінзбург: “Передусім ми маємо добре грати в захисті проти “Промітеаса”

Ронен Гінзбург: "Передусім ми маємо добре грати в захисті проти "Промітеаса" 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Прометея” Ронена Гінзбурга дав коментар прес-службі напередодні чвертьфіналу Єврокубка

– Тренере, захисник “Промітеаса” Ентоні Коуен став MVP 1/8 фіналу Єврокубка. Його визнано MVP уже втретє за останні чотири раунди. Що ви скажете про Ентоні та про склад “Промітеаса” в цілому?

– Коуен дійсно хороший гравець, він справді добре грає. Втім, “Промітеас” має десять хороших баскетболістів — захисників, великих, шутерів… Одним словом, дуже хороша команда.

– Як ми маємо грати, щоб перемогти в середу?

– Передусім добре грати у захисті. Тут не йдеться про атаку. Оборона — перш за все! Це наша зброя, завдяки якій ми можемо зупинити цього суперника.

– Зараз наша команда переживає важкі часи через травми основних гравців. Однак на матч 1/8 фіналу прийшло багато вболівальників, які палко підтримували “Прометей”. Вам важлива їх підтримка?

– Звісно! Це неймовірно! Так, на попередній матч прийшло багато фанів. Для них були певні розваги під час гри, і вони гучно нас підтримували. Знову ж таки, ми показуємо хорошу гру. Це чудово. І я сподіваюся, і ми, і наші вболівальники продовжуватимуть у тому ж дусі наступного сезону. Їх підтримка важлива для гравців і клубу.

0

Автор публікації

Офлайн 1 день

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7181

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.