Максим Сафонов: “Турнір в Івано-Франківську показав, над чим нам варто працювати”

Максим Сафонов: "Турнір в Івано-Франківську показав, над чим нам варто працювати" 1 - basket.com.ua
Джерело: https://fbu.ua/

Захисник Політехніки-Галичини Максим Сафонов клубній прес-службі прокоментував виступ команди на товариському турнірі у Івано-Франківську та підготовку до сезону.

“Турнір в Івано-Франківську пройшов не дуже класно для нас, тому що ми програли всі ігри. Зараз ми награємо склад – у нас дещо виходить, дещо не виходить.

Цей турнір показав, над чим нам варто працювати. Зараз на тренуваннях ми відпрацьовуємо захист, напад, комунікацію. Будемо працювати, щоб краще підготуватись до старту сезону.

Так як ми зібрались лише 1 вересня, нам ще не вистачає зіграності, але ігри в Івано-Франківську показали, що ми можемо боротись з такими командами, як Будівельник, Дніпро. Ми не “відлетіли” їм 20-30 очок, а боролись з ними. Я гадаю, що команді не вистачає десь розуму, десь захисту”.

Нагадаємо, новий сезон Суперліги Favbet стартує 3 жовтня. Політехніка-Галичина свої матчі першого туру зіграє у баблі в Івано-Франківську 6-8 жовтня.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7197

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.