Казіс Максвітіс: “Збірна США ще не адаптувалася до правил ФІБА, спробуємо їх перемогти”

Казіс Максвітіс: "Збірна США ще не адаптувалася до правил ФІБА, спробуємо їх перемогти" 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної Литви Казіс Максвітіс відповів на питання журналістів, які стосувалися наступного матчу команди проти збірної США.

Не кожен день ми граємо проти американців – проти найкращих тренерів, проти найкращих гравців. Змагатися з ними буде дуже цікаво. Але треба розподіляти сили, адже через кілька днів нас чекає чвертьфінальна стадія. Будемо намагатися виграти, але, можливо, з більшою ротацією, щоб мати сили для наступних поєдинків.

Я ще не дивився матч США – Чорногорія, але ми його розберемо. В США тренери – колишні чемпіони НБА, а гравці найвищого рівня, тому матч буде непростим.

Вони ще адаптуються до правил ФІБА. Вони ще не на сто відсотків розібралися у правилах, вони не на сто відсотків у грі.

Чи можуть чемпіони НБА називатися чемпіонами світу? Я так не думаю. Мені сподобалася думка Грегга Поповича про те, що вони не залишили Америку, тож як вони можуть бути чемпіонами світу?

Остін Рівз – цікавий гравець. У нього немає слабких місць в атаці, він вміє кидати, проходити в обидві сторони, створювати. Це чергова американська “історія про Попелюшку” – прорив незадрафтованого гравця. Філіппінці також захоплюються нею“, – сказав Казіс Максвітіс.

0

Автор публікації

Офлайн 16 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7211

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.