“Бостон” відсторонив на рік головного тренера Іме Удоку

"Бостон" відсторонив на рік головного тренера Іме Удоку 1 - basket.com.ua

“Бостон” оголосив про те, що усуває від роботи на рік головного тренера Іме Удоку на сезон-22/23. Виконувачем обов’язків призначено його помічника Джо Маззулла. Рішення про майбутнє Удокі в клубі буде ухвалено пізніше.

“Хотів би вибачитися перед гравцями, вболівальниками, усім клубом і своєю родиною за те, що я всіх підвів. Мені шкода, що я поставив клуб у таку непросту ситуацію, і я ухвалюю рішення команди. З поваги до всіх причетних я не більше нічого коментуватиму” – заявив Удока після рішення клубу.

Раніше стало відомо, що Удока мав інтимні відносини за взаємною згодою з жінкою з персоналу “Селтікс”. Це вважається порушенням корпоративної етики, оскільки головний тренер займає одну з найвищих щаблів в ієрархії клубу, а жінка формально є його підлеглою.

Удока очолив “Селтікс” під час минулого міжсезоння. У своєму першому сезоні він посів із командою друге місце на Сході в регулярному чемпіонаті (51-31) та вивів її у фінал НБА.

0

Автор публікації

Офлайн 12 години

vodolaz

128
Коментарі: 5Публікації: 7233

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.