“Індіана” приймає “Нью-Йорк”, “Міннесота” проти “Денвера”: прев’ю матчів плей-офф НБА 11 травня

"Індіана" приймає "Нью-Йорк", "Міннесота" проти "Денвера": прев'ю матчів плей-офф НБА 11 травня 1 - basket.com.ua

«Індіана» – «Нью-Йорк»
Початок: 02:00

«Нью-Йорк» обіграв «Індіану» (130:121) в другому матчі півфіналу Східної конференції і лідирує 2-0 в серії. Джейлен Брансон (29 очок), Донте Дівінченцо (28 очок), О Джи Анунобі (28 очок), Джош Харт (19 очок, 15 підбирань, 7 передач) і Айзея Хартенштайн (14 очок, 12 підбирань, 8 передач) продемонстрували відмінну продуктивність в складі «Нікс». Тайріз Халібертон (34 очок, 9 передач), Обі Топпін (20 очок), Ендрю Нембард (15 очок) і Паскаль Сіакам (14 очок, 9 підбирань) не допомогли «Пейсерз» своєю результативністю. Команда Ріка Карлайла не змогла здобути гостьову перемогу і значно погіршила шанси пройти далі, але інтрига в серії все ще присутня.

«Нікс» страждають від серйозних кадрових проблем. Джуліус Рендл, Боян Богданович, Мітчелл Робінсон раніше вибули до кінця сезону. До списку травмованих додався О Джи Анунобі, який точно не зіграє в Індіанаполісі через пошкодження стегна. Під питання участь Джейлена Брансона (стопа), хоча головна зірка команди Тома Тібодо, скоріш за все, знайде в собі сили вийти на паркет. «Індіана» не має права на помилку, особливо з урахуванням наявності у суперника лише 4-5 надійних гравців ротації. У випадку поразки в третьому матчі «Пейсерз» фактично втратять шанси вийти в фінал Сходу, навіть якщо «Нікс» і далі залишатимуться без деяких ключових баскетболістів.

«Міннесота» – «Денвер»
Початок: 04:30

«Міннесота» розгромила «Денвер» (106:80) в минулій грі і приїхала додому з комфортною перевагою 2-0 в серії. «Тімбервулвз» не завадила навіть відсутність кращого захисного гравця НБА Руді Гобера, який ненадовго покинув розташування команди Кріса Фінча через народження дитини. Ентоні Едвардс, Карл-Ентоні Таунс, Наз Рід, Нікейл Александер-Вокер розібралися з діючими чемпіонами ще впевненіше, ніж в першій зустрічі (106:99). Тепер головне завдання «Тімбервулвз» полягає в тому, щоб не розбазарити лідерство. Теоретично можна навіть програти один раз на своїй арені, але команда Фінча постарається цього не допустити.

«Денвер» виглядав далеко не ідеально ще в серії першого раунду проти «Лейкерс» (4-1), не дивлячись на підсумковий рахунок протистояння. Нікола Йокич, Аарон Гордон, Джамал Мюррей, Майкл Портер зіткнулися з більш серйозним суперником і це одразу привело до болючих поразок. «Наггетс» ще мають шанс врятуватися, але команді Майка Мелоуна потрібно прямо зараз кардинально покращувати якість гри і забирати третій матч серії. В іншому випадку про захист титулу слід забути, оскільки ніхто в історії плей-офф не відігравався з дефіциту 0-3 в серії.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1940

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.