Рання гра “Пейсерз” – “Нікс”, “Міннесота” проти “Денвера”: прев’ю матчів плей-офф НБА 12-13 травня

Рання гра "Пейсерз" – "Нікс", "Міннесота" проти "Денвера": прев'ю матчів плей-офф НБА 12-13 травня 1 - basket.com.ua

«Індіана» – «Нью-Йорк»
Початок: 22:30

«Індіана» дотиснула «Нью-Йорк» (111:106) в третьому матчі і скоротила відставання в серії (1-2). Тайріз Халібертон (35 очок, 7 передач), Паскаль Сіакам (26 очок, 7 підбирань), Майлз Тернер (21 очок, 10 підбирань) набрали кращу статистику в складі «Пейсерз». Зусиль Донте Дівінченцо (35 очок), Джейлена Брансона (26 очок, 6 передач), Алека Беркса (14 очок) і Джоша Харта (10 очок, 18 підбирань) цього разу не вистачило «Нікс» для досягнення позитивного результату. «Нью-Йорк» провів гру без травмованого О Джи Анунобі і виглядав дуже достойно, лише в кінці четвертої чверті команда господарі вирвалися вперед.

Кадрові проблеми «Нікс» дає хорошу можливість «Індіані» поборотися за вихід в фінал Східної конференції. Тібодо також не може розраховувати на Бояна Богдановича, Мітчелла Робінсона і Джуліуса Рендла, крім вищезгаданого Анунобі. Тим не менш, легко «Пейсерз» не буде. Команда Ріка Карлайла повинна виступити майже ідеально, щоб впоратися навіть з далеко не оптимальним складом «Нью-Йорка». Гравці «Нікс» (особливо Харт, Брансон, Дівінченцо) в цьому плей-офф вже довели, що готові на повну відпрацьовувати за травмованих партнерів по команді.

«Міннесота» – «Денвер»
Початок: 03:00

«Міннесота» несподівано розвалилася в третій грі з «Денвером» (90:117). «Тімбервулвз» зберігають лідерство в серії (2-1) завдяки парі гостьових перемог, але Ентоні Едрвадс, Руді Гобер, Карл-Ентоні Таунс, Майк Конлі повинні якнайшидше провести роботу над помилками. Склалося враження, що підопічні Кріса Фінча занадто розслабилися і подумали, що путівка в фінал Західної конференції вже їм забезпечена, а на паркеті не треба максимально викладатися. Нічого фатального поки не сталося, однак ще одна домашня поразка «Міннесота» зробить рахунок у протистоянні рівним і психологічна перевага вже буде на стороні «Наггетс».

«Денвер» розчарував скептиків, які встигли списати команду Майка Мелоуна після двох домашніх провалів. Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Майкл Портер, Аарон Гордон справді виглядали блідою тінню самих себе в Колорадо і дали підставити хоронити шанси на захист минулорічного титулу. Однак в вирішальний момент вони знайшли в собі сили зробити значний крок вперед в якості гри, продемонстрували чемпіонський характер і відродили інтригу в серії. «Наггетс» навряд чи очікує така ж легка прогулянка на паркеті, як в третій зустрічі. «Денверу» слід налаштовуватися на жорсткий супротив «Міннесоти», яка ні в якому разі не захоче ще раз поступатися на очах рідної публіки.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.