Рання гра “Даллас” – “Оклахома”, “Клівленд” проти “Бостона”: прев’ю матчів плей-офф НБА 11-12 травня

Рання гра "Даллас" – "Оклахома", "Клівленд" проти "Бостона": прев'ю матчів плей-офф НБА 11-12 травня 1 - basket.com.ua

«Даллас» – «Оклахома»
Початок: 22:30

«Даллас» переграв «Оклахому» (119:110) в другому матчі і зрівняв рахунок в серії (1-1). Лука Дончич (29 очок, 10 підбирань, 7 передач), Пі Джей Вашингтон (29 очок, 11 підбирань), Тім Хардвей (17 очок), Деніел Геффорд (13 очок, 7 підбирань) набрали кращу статистику в «Маверікс» і підстрахували Кайрі Ірвінга (9 очок, 11 передач), у якого взагалі не йшов кидок в той день (2/8 з гри). Шей Гілджес-Александер (33 очки, 12 підбирань, 8 передач), Джейлен Вільямс (20 очок), Чет Холмгрен (11 очок, 6 передач) виділилися в складі «Тандер», але досягти позитивного результату це не допомогло.

«Оклахома-Сіті» дуже впевнено забрала стартову гру з «Маверікс» (117:95). Склалося враження, що команда Марка Дейгнолта як мінімум на домашньому паркеті не залишить супернику шансів. Однак «Даллас» на початку протистояння не продемонстрував весь свій потенціал і цілеспрямовано робив ставку на другу зустріч, в якій зміг досягти успіху. Тепер вже команда Джейсона Кідда має перевагу свого майданчика і намагатиметься втримати її. «Маверікс» буде непросто, оскільки молоді лідери «Тандер» цілком спроможні провести роботу над помилками і виступати краще, ніж в попередньому матчі.

«Клівленд» – «Бостон»
Початок: 03:30

«Бостон» несподівано без шансів поступився «Клівленду» (94:118) в другій грі, рахунок в серії став рівним (1-1). Джейсон Тейтум (25 очок, 7 підбирань, 6 передач) і Джейлен Браун (19 очок) більш-менш непогано діяли в нападі, однак зіркові партнери по «Селтікс», Деррік Вайт (10 очок) і Дрю Холідей (4 очок) виступили нижче свого звичного рівня, а героїв серед рольовиків не знайшлося. Результат «Клівленду» забезпечили Донован Мітчелл (29 очок, 7 підбирань, 8 передач), Еван Моблі (21 очок, 10 підбирань), Каріс Леверт (21 очко), Даріус Гарленд (14 + 7 подборов), Айзек Окоро (12 очок) і Макс Струс (12 очок).

«Селтікс» вже були в аналогічній ситуації під час серії першого раунду проти «Маямі». Тоді команда Джо Маззулли також виграла стартовий матч, а в другому зазнала поразки. Потім «Бостон» двічі переміг суперника на виїзді і закрив серію вдома (4-1). Ще раз зробити подібне реально, але «Клівленд» дуже небезпечний на рідній арені і здаватися не збирається. Крім того, примітною є різниця +24, з якою «Кавальєрс» забрали другий матч і при цьому не встановили історичний рекорд за триочковими чи щось подібне, як «Маямі» раніше. Підопічним Джей Бі Бікерстаффа не слід розраховувати на таку ж легкість в наступних протистояннях з «Селтікс», однак у випадку належної концентрації і психологічної стійкості шанси здобути позитивний результат вдома у них, безумовно, будуть.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.