Рання гра “Нікс” – “Пейсерз”, “Денвер” – “Міннесота”: прев’ю сьомих матчів плей-офф НБА 19-20 травня

Рання гра "Нікс" – "Пейсерз", "Денвер" – "Міннесота": прев'ю сьомих матчів плей-офф НБА 19-20 травня 1 - basket.com.ua

«Нью-Йорк» – «Індіана»
Початок: 22:30

«Індіана» доволі очікувано здолала «Нью-Йорк» (116:103) в шостому матчі серії і зрівняла рахунок в протистоянні (3-3). Паскаль Сіакам (25 очок, 7 підбирань), Майлз Тернер (17 очок, 8 підбирань), Тайріз Халібертон (15 очок, 9 передач), Ендрю Нембард (15 очок, 6 передач), Ті Джей Макконнелл (15 очок) зробили найбільший внесок в успіх «Пейсерз». Джейлен Брансон (31 очко), Майлз Макбрайд (20 очок), Донте Дівінченцо (17 очок), Прешес Ачіува (12 очок, 8 підбирань) відзначилися в складі «Нікс».

В цій парі величезне значення має перевага домашнього паркету, поки що в кожній грі перемагали господарі. «Індіані» треба ламати тренд, однак здатність команди Ріка Карлайла це зробити під питанням. «Пейсерз» не змогли виграти на «Медісон Сквер Гарден», навіть враховуючи кадрові проблеми «Нью-Йорка». В команді Тома Тібодо під питанням участь в сьомому матчі О Джи Анунобі і Джоша Харта. Обидва постараються зіграти, однак за підтримки рідних трибун навіть без них «Нікс» матимуть реалістичні шанси на успіх і вихід в фінал Східної конференції, де на когось з суперників вже чекає «Бостон».

«Денвер» – «Міннесота»
Початок: 03:00

«Міннесота» в буквальному сенсі знищила «Денвер» (115:70) в шостій грі, що дозволило команді Кріса Фінча зрівняти рахунок в протистоянні (3-3). Ентоні Едвардс (27 очок), Джейлен Макденіелс (21 очок), Майк Конлі (13), Карл-Ентоні Таунс (10 очок, 13 підбирань), Наз Рід (10 очок, 11 підбирань), Руді Гобер (8 очок, 14 підбирань) домінували в складі «Тімбервулвз». Нікола Йокич (22 очки, 9 підбирань), Аарон Гордон (12 очок, 8 підбирань), Джамал Мюррей (10 очок) осилили двозначну результативність в «Наггетс», однак цього навіть близько не було достатньо для нав’язування боротьби на паркеті.

В значній мірі дивує безпомічність «Денвера» в попередній зустрічі. Поразка з різницею -45 – найбільша в історії франшизи в плей-офф. При цьому команда Майка Мелоуна раніше тричі поспіль переграла «Міннесоту» і, здавалося б, перехопила ініціативу в серії після двох стартових поразок. Звісно, в сьомій грі вдома «Денвер» вважається фаворитом, однак «Тімбервулвз» за рахунок надзвичайно впевненого розгрому могли отримати необхідний імпульс, який дозволить поборотися за вихід в фінал Західної конференції.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.