“Бостон” може відсторонити на весь сезон Іме Удоку

"Бостон" може відсторонити на весь сезон Іме Удоку 1 - basket.com.ua

Головному тренеру “Селтікс” Іме Удоке загрожує дисциплінарне стягнення з боку клубу, за порушення внутрішніх правил.

З’ясувалося, що Удока мав інтимні стосунки “за згодою з жінкою з персоналу “Селтікс”. Це і стало причиною майбутнього покарання.

Ім’я коханки 45-річного наставника не називається. Але, оскільки в керівництві “Селтікс” лише одна жінка, неважко припустити, що це 46-річна Еллісон Фістер — колишня баскетболістка, а нині директор із розвитку гравців у “Бостоні”

Пікантність ситуації в тому, що Має Удока з 2010 року одружений з 51-річною американською актрисою Ніа Лонг, яка народила йому сина.

За інформацією інсайдера ESPN Едріана Воджнаровскі, у “Бостоні” розглядають різні варіанти щодо тривалості дискваліфікації, включаючи сценарій із пропуском 45-річним тренером всього сезону-22/23.

Тимчасово виконуючим обов’язки головного тренера на час дискваліфікації з високою ймовірністю буде призначено асистента Джо Маззулла.

Удока очолив “Бостон” у 2021 році. У першому ж сезоні він вивів команду у фінал, у якому “кельти” поступилися “Голден Стейт”.

0

Автор публікації

Офлайн 13 години

vodolaz

128
Коментарі: 5Публікації: 7233

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.