Ронен Гінзбург: “Ткаченко чудово зіграв у захисті — максимальна повага”

Ронен Гінзбург: “Ткаченко чудово зіграв у захисті — максимальна повага" 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Прометея” Ронен Гінзбург на післяматчевій пресконференції прокоментував перемогу над грецьким «Арісом» у 1/8 фінала Єврокубка.

«Ми грали чудово. Особливо в захисті. Ми билися. Можливо, це через те, що військові з України були тут, можливо, вони надихали наших гравців. Ми грали проти хорошої команди, однієї з найкращих команд Єврокубка за грою в захисті. І баскетболісти грали агресивно.

У нас є чимало пошкоджень, Липовий грав попри травму, Агада, Клавелл, але ніхто не хотів пропустити цей матч. Це чудово. Ми в топ-8, як і минулого року. Сподіваюсь, що ми продовжимо наступного тижня.

Щодо Санона поки не можу сказати нічого. Це буде велика втрата для нас, якщо Іссуф пропустить якийсь час. Але знову таки, Агада, Клавелл, Липовий сьогодні мали пошкодження, проте зіграли.

Також хочу сказати щодо Івана Ткаченка. Чудова робота в захисті. Йому вдалося зупинити їхню зірку, розігруючого. Максимальна повага».

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 749

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.