Михайлюк в гостях у сильного суперника, “Х’юстон” приймає “Мілвокі”: прев’ю матчів НБА 7 січня

Михайлюк в гостях у сильного суперника, "Х'юстон" приймає "Мілвокі": прев'ю матчів НБА 7 січня 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Нью-Йорк»
Початок: 02:00

«Вашингтон» (6-28) двічі без шансів поступився «Клівленду» (101:140, 90:114) на виїзді. Можливо, «Візардс» нав’яжуть супернику хоч якусь боротьбу вдома, хоча мотивація Кайла Кузми, Джордана Пула, Таюса Джонса та інших підопічних Веса Ансельда невисока на будь-якому паркеті. «Нью-Йорк» (20-15) їде в Вашингтон після несподівано легкої перемоги над «Філадельфією» (128:92). «Нікс» відразу додали після переходу О Джи Анунобі з «Торонто». Джуліус Рендл, Джейлен Брансон, Джош Харт якісно грають і полегшують адаптацію зіркового новачка. Скоріш за все, команда Тома Тібодо покине столицю в хорошому настрої.

«Індіана» – «Бостон»
Початок: 02:00

«Індіана» (20-14) здобула 6 перемог поспіль. Останньою жертвою «Пейсерз» стала «Атланта» (150:116). Команда Ріка Карлайла знайшла свій атакуючий ритм, який був відсутній протягом кількох тижнів в грудні. Тепер Тайріз Халібертон, Майлз Тернер, Беннедикт Матурін знову здатні набирати 130+ очок без особливих проблем. «Бостон» (27-7) впевнено лідирує в Східній конференції. «Селтікс» проведуть «бек-ту-бек» після перемоги над «Ютою» (126:97). Джейлен Браун, Джейсон Тейтум, Дрю Холідей зіткнуться з більш серйозним супротивом в Індіанаполісі. Не виключено, що головний тренер Джо Маззулла на фоні щільного календаря в черговий раз дасть чимало хвилин резервістам Святославу Михайлюку, Делано Бентону, Ламару Стівенсу, Люку Корнету і Німасу Куеті.

«Філадельфія» – «Юта»
Початок: 02:30

«Філадельфія» (23-11) здивувала своєю безпомічністю в попередній грі з «Нью-Йорком» (92:128). Джоел Эмбіід (30 очок, 10 подборов) в черговий раз видав потужну статистику, але в складі «Сіксерс» більш-менш якісно допомогли йому лише Тайріз Максі (27 очок, 9 передач) і Келлі Убре (15 очок, 7 підбирань). «Юта» (16-20) зазнала розгромної поразки від «Бостона» (97:126). Лідери «Джаз» Лаурі Маркканен, Джордан Кларксон, Коллін Секстон ризикують потрапити в таку ж психологічну яму, як і їх суперники. Тим не менш, «Філадельфія» є явним фаворитом матчу, оскільки грає вдома і є більш вмотивованою.

«Х’юстон» – «Мілвокі»
Початок: 03:00

«Х’юстон» (17-16) на початку регулярного чемпіонату був кращою командою ліги по грі вдома, але за останні пару тижнів підопічні Іме Удоки п’ять разів розчаровували власних фанатів. В останньому матчі «Рокетс» на очах власних вболівальників без шансів поступилися «Міннесоті» (95:122). Джейлен Грін, Альперен Шенгюн, Джабарі Сміт і Фред Ванвліт поки не можуть здобувати результат без травмованого Діллона Брукса. «Мілвокі» почав турне по Техасу з перемоги над «Сан-Антоніо» (125:121). Янніс Адетокумбо, Деміан Ліллард, Кріс Міддлтон зіткнулися з серйозним опором аутсайдера. «Бакс» повинні налаштовувати на важкий бій і в Х’юстоні, не дивлячись на проблеми господарів.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1858

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.