Два гравці “Прометея” повернуться у грі проти “Вулвз”, участь одного з лідерів під питанням

Два гравці "Прометея" повернуться у грі проти "Вулвз", участь одного з лідерів під питанням 1 - basket.com.ua

Головний тренер БК “ПрометейРонен Гінзбург поділився думками щодо наступної гри Єврокубка проти литовського клубу “Вулвз” у матчі 17 січня.

– Тренере, на що передусім звертаєте увагу при підготовці до матчу з “Вулвз”?

– Залишається чотири гри до завершення групової стадії Єврокубка. Ми повинні здобути кілька перемог у цих чотирьох поєдинках, щоб фінішувати у топ-6 і вийти до плей-оф. “Вулвз” також мають амбіції. Це хороша команда, у якій наразі чимало нових гравців.

– Що ви хочете бачити від своєї команди у цьому матчі?

– Я хочу бачити, що хлопці мають амбіції перемогти і прямувати далі. Хочу бачити від них гру з енергією, і щоб вони були агресивними на майданчику.

– Як наразі почуваються Калеб Агада, Онджей Балвін і Роб Грей, які не брали участь у попередньому матчі 13 січня через проблеми зі здоров’ям?

– Балвін і Агада повернулися до тренувань 15 січня. Сподіваюся, вони уже більш менш в порядку і вірю, що допоможуть команді у середу. Роба Грея все ще непокоїть травма, побачимо наскільки він зможе бути готовим до матчу 17 січня.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 749

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.