Євробаскет-2022. Кривдник України – збірна Польщі, сенсаційно відправляє додому і Словенію

Євробаскет-2022. Кривдник України - збірна Польщі, сенсаційно відправляє додому і Словенію 1 - basket.com.ua

Діючий чемпіон Європи Словенія не зможе захистити свій титул – команда з Лукою Дончічем та Зораном Драгічем в чвертьфіналі поступилась Польщі 87:90.

Поляки, які в попередньому раунді обіграли Україну, зі старту показали, що знають, як грати проти грізного суперника і план на гру повністю спрацював – поки словенці промахувались, поляки набирали очки і збільшували відрив.

У середині другої чверті Польща вела +23, хоча до великої перерви словенці скоротили відставання до 19 очок. На той момент Дончич вже грав з травмою.

Сенсація? Не так швидко! В третій чверті у Польщі перестало “залітати” і Словенія майже зрівняла рахунок, а на початку четвертої чверті вийшла вперед +4. Але тут вже поляки зуміли зібратись, вирівняли гру, а коли при +4 у Польщі за три хвилини до кінця Понітка пішов в прохід і заробив п’ятий фол для Дончича, їх шанси на півфінал суттєво зросли.

Без нервів не обійшлось – з -8 відставання Словенії зменшилось до -3 за 30 секунд до кінця, словенці захистились, але за майже 7 останніх секунд не зуміли організувати атаку.

Лідер збірної Польщі Матеуш Понітка оформив трепл-дабл, у словенців найрезультативнішим став Влатко Канчар з 21 очком, а Лука Дончич за 34 хвилину набрав лише 14 очок.

Словенія відправляється додому, а Польща у п’ятницю, 16 вересня, зіграє у півфіналі з Францією.

Євробаскет-2022. 1/4 фіналу

Берлін, Німеччина

Словенія — Польща 87:90 (26:29, 13:29, 24:6, 24:26)

Євробаскет-2022. Кривдник України - збірна Польщі, сенсаційно відправляє додому і Словенію 3 - basket.com.ua Євробаскет-2022. Кривдник України - збірна Польщі, сенсаційно відправляє додому і Словенію 5 - basket.com.ua

Хайлайти матчу:

0

Автор публікації

Офлайн 2 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

4 думки про “Євробаскет-2022. Кривдник України – збірна Польщі, сенсаційно відправляє додому і Словенію

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.