В’ячеслава Кравцова та Сергія Павлова було прооперовано. Гравці розпочали відновлення

В’ячеслава Кравцова та Сергія Павлова було прооперовано. Гравці розпочали відновлення 1 - basket.com.ua

Гравці національної збірної України В’ячеслав Кравцов та Сергій Павлов розпочали відновлення після серйозних травм.

Капітан національної команди Кравцов, який є рекордсменом збірної за кількістю зіграних матчів та набраних очок, отримав розрив ахілового сухожилля під час заключного матчу пре-кваліфікації Олімпійських ігор проти Хорватії.

Сергій Павлов травмувався під час контрольної гри в рамках підготовки до кваліфікації. Український бігмен отримав розрив хрестоподібної зв’язки коліна у грі проти Ізраїлю.

В’ячеслава Кравцова та Сергія Павлова було прооперовано. Гравці розпочали відновлення 3 - basket.com.ua

24 серпня Кравцову було успішно зроблено операцію. Очікується, що реабілітація після неї розпочнеться за півтора місяці, а за три з половиною місяці В’ячеслав приступить до тренувань.

Павлов переніс операцію 23 серпня, за словами лікарів вона теж пройшла вдало. Перший тиждень після хірургічного втручання Сергій робив відновлювальні вправи в домашньому режимі, після чого приступив до реабілітації в клініці, де працює кожного дня по 3-4 години.

Федерація баскетболу України взяла на себе всі витрати на операції та реабілітацію гравців національної команди. Бажаємо Сергію та В’ячеславу якнайскорішого повернення на майданчик у майці збірної України.
В’ячеслава Кравцова та Сергія Павлова було прооперовано. Гравці розпочали відновлення 5 - basket.com.ua
0

Автор публікації

Офлайн 1 день

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 743

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.