Дніпро здобув чемпіонський титул, маючи в складі 14 гравців, що пройшли дитячо-юнацьку систему клубу

Дніпро здобув чемпіонський титул, маючи в складі 14 гравців, що пройшли дитячо-юнацьку систему клубу 1 - basket.com.ua

Дніпро вдруге в історії став чемпіоном України, здобувши на цьому тижні впевнену перемогу в другому матчі фінальної серії Суперліги Favbet – здолали у виїзному матчі БК Рівне з рахунком 71:50 і завершили фінальну серію 2:0.

Прес-служба клубу звернула увагу, що складі Дніпра, який став чемпіоном Суперліги Favbet, зіграли цього сезону 15 гравців.

14 баскетболістів з цих 15 свого часу пройшли дитячо-юнацьку систему нашого клубу, що є унікальним випадком в історії баскетболу України.

Ще більш безпрецедентним цей факт робить те, що всі троє тренерів чемпіонського складу – вихованці місцевої школи баскетболу.

“Дніпро у всі роки свого існування спирався на власних вихованців і завжди системно готував гравців для головної команди.

Чемпіонство – результат багаторічної кропіткої  роботи десятків тренерів і співробітників клубної системи” Чемпіонство – результат багаторічної кропіткої роботи десятків тренерів і співробітників клубної системи”, – сказано в дописі в соцмережах клубу.

Єдиним не вихованцем Дніпра в складі команди цього року є Володимир Конєв. Він приєднався до дніпрян вже під час сезону. Із Дніпром Конєв, який був визнаний кращим форвардом сезону  Суперліги Favbet, здобув свій п’ятий чемпіонський титул в Суперлізі.

0

Автор публікації

Офлайн 4 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7202

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.