“Я не розумію, що відбувається з суддівством”. Леброн Джеймс емоційно відреагував на другу поразку від “Денвера”

"Я не розумію, що відбувається з суддівством". Леброн Джеймс емоційно відреагував на другу поразку від "Денвера" 1 - basket.com.ua

Форвард “Лос-Анджелес Лейкерс” Леброн Джеймс залишився незадоволеним суддівством в матчі плей-офф НБА проти “Денвер Наггетс” (99:101, 0-2 в серії), по ходу якого його команда втратила 20 очок переваги.

“Ми знали, що грали проти дуже сильної команди, але відрив у 20 очок у цій лізі нічого тобі не гарантує, особливо проти чемпіона, що захищає титул. У нас були шанси. Звичайно, це карколомна гра. Ніколи не хочеться програвати таким чином.

Чесно кажучи, я не розумію, що відбувається з суддівством. Д’Анджело Рассел явно отримав удар по обличчю. Для чого у нас є центр повторів? Для мене ці рішення не мають сенсу. Мене це турбує”, – сказав Джеймс.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1864

Одна думка про ““Я не розумію, що відбувається з суддівством”. Леброн Джеймс емоційно відреагував на другу поразку від “Денвера”

  1. Andrey Bychkov сказав:

    ЛеБрон конечно был сильно разочарован и это понятно, отличную игру выдали ЛАЛ – он лично, Дэвис, Рассел и всё равно проиграли баззером.
    А по поводу фола странная ситуация конечно, удар по лицу был 100%, но оказывается это в НБА не фол, т.к. ударили Рассела уже после того, как он выбросил мяч по кольцу. Фостер свистнул фол, его оспорили, Фостер посмотрел повтор и… признал свою ошибку. Странные правила в НБА, видимо и ЛеБрон за 21 год в НБА не полностью их знает…

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.