“Нью-Йорк” приймає “Філадельфію”, “Денвер” проти “Лейкерс”: прев’ю матчів плей-офф НБА 23 квітня

"Нью-Йорк" приймає "Філадельфію", "Денвер" проти "Лейкерс": прев'ю матчів плей-офф НБА 23 квітня 1 - basket.com.ua

«Клівленд» – «Орландо»
Початок: 02:00

«Клівленд» доволі впевнено переміг «Орландо» (97:83) в першому матчі серії. Донован Мітчелл (30 очок), Эван Моблі (16 очок, 11 підбирань), Джарретт Аллен (16 очок, 18 підбирань) і Даріус Гарленд (14 очок, 8 передач) стали кращими в «Кавальєрс». Паоло Банкеро (24 очки, 7 підбирань), Франц Вагнер (18 очок, 7 підбирань), Джейлен Саггз (13 очок) більш-менш виділилися в складі «Меджик». Поки що «Клівленд» користується перевагою домашнього паркету, хоча слід зазначити, що в стартових іграх плей-офф перемогли всі клуби-господарі. Рано чи пізно тенденція перерветься.

«Орландо» дуже погано зіграв в нападі. Команда Джамала Мозлі здатна суттєво додати в цьому аспекті. Можливо, дало по себе знати нервування через дебют в плей-офф багатьох молодих лідерів «Меджик», яким не вистачає досвіду великих матчів. «Клівленду» точно не можна розслаблятися після стартового успіху, інакше підопічні Джей Бі Бікерстаффа ризикують серйозно поплатитися. Інтрига в серії все ще присутня, «Орландо» має потенціал претендувати на позитивний результат в другій грі.

«Нью-Йорк» – «Філадельфія»
Початок: 02:30

«Нью-Йорк» здолав «Філадельфію» (111:104) в першій зустрічі. Джейлен Брансон (22 очки, 7 підбирань, 7 передач), Джош Харт (22 очки, 13 підбирань) і Майлз Макбрайд (21 очко) доклали для цього найбільше зусиль. «Сіксерс» не вистачило результативності Тайріза Максі (33 очки), Джоела Ембііда (29 очки, 8 підбирань, 6 передач) і Кайла Лоурі (18 очок). Ембіід отримав невелике пошкодження по ходу матчу, але повернувся на паркет і повинен без обмежень грати далі в серії.

«Нікс» мають другий номер посіву, але при цьому «Філадельфія» (7) вважається фаворитом серії після відновлення Ембііда. В якійсь мірі занижені очікування грають на руку команді Тома Тібодо. В першій грі «Нью-Йорк» довів, що його не слід списувати з рахунків. «Сіксерс» доведеться докласти великих зусиль, щоб виграти на «Медісон Сквер Гарден» і забрати перевагу домашнього паркету. Не виключено, що підопічним Ніка Нерса не вдасться це зробити з другої спроби.

«Денвер» – «Лейкерс»
Початок: 05:00

«Денвер» переміг «Лейкерс» (114:103) з двозначною різницею в першому матчі серії. Нікола Йокич (32 очки, 12 підбирань, 7 передач), Джамал Мюррей (22 очки, 10 передач), Майкл Портер (19 очок, 8 підбирань), Аарон Гордон (12 очок, 11 підбирань, 7 передач) виступили так, як від них очікувала публіка в Колорадо. Зірки «Лос-Анджелеса» Ентоні Девіс (32 очки, 14 підбирань, 4 блок-шоти) і Леброн Джеймс (27 очок, 8 передач) отримали слабку підтримку від Д’Анджело Рассела (13 очок), Остіна Рівза (13 очок), Торіна Прінса (11 очок), Руї Хачімури (7 очок), а Гейб Вінсент, Джексон Хейс і Спенсер Дінвідді взагалі результативністю не відзначилися.

«Наггетс» завжди вважалися фаворитом серії, тому успіх команди Майка Мелоуна в стартовій зустрічі зовсім не дивує. Тим не менш, «Лейкерс» однозначно здатні нав’язати діючим чемпіонам більш серйозний супротив. Ефективність рольовиків є головним потенційним резервом покращення для команди Дарвіна Хема. Хоча, в будь-якому випадку, забрати перевагу домашнього паркету «Лос-Анджелесу» буде надзвичайно складно. «Наггетс» з урахуванням минулорічного плей-офф виграли останні 9 особистих зустрічей проти «Лейкерс» і мають над суперником певну психологічну перевагу.

0

Автор публікації

Офлайн 9 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1871

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.