“Філадельфія” проти “Маямі”, “Чикаго” приймає “Атланту”: прев’ю матчів плей-ін НБА 18 квітня

"Філадельфія" проти "Маямі", "Чикаго" приймає "Атланту": прев'ю матчів плей-ін НБА 18 квітня 1 - basket.com.ua

«Філадельфія» – «Маямі»
Початок: 02:00

«Філадельфія» виграла 8 останніх матчів регулярного чемпіонату після відновлення Джоела Ембііда, але все одно не змогла уникнути плей-ін. Це не буде великою проблемою для «Сіксерс», якщо команда Ніка Нерса продовжить грати на такому ж рівні, як попередні декілька тижнів. Вірогідність подібного сценарію доволі висока, оскільки «Філадельфія» дійсно набрала солідний хід. Найефективнішою п’ятіркою сезону НБА є саме склад «Сіксерс». Тайріз Максі, ДеЕнтоні Мелтон, Ніколя Батюм, Тобіас Харріс та Джоел Ембійд разом демонструють середній чистий рейтинг «+33,3». При цьому дуже непоганий внесок на паркеті також роблять Кайл Лоурі, Бадді Хілд і Келлі Убре.

«Маямі» до останнього претендував на пряму путівку в плей-ін Східної конференції, але команда Еріка Споельстри постраждала через високу нестабільність. В складі «Хіт» часто травмувалися ключові гравці. Є кадрові проблеми і в даний момент. Террі Розір пропустить матч плей-ін проти «Сіксерс» через травму шиї. Також буде відсутній Джош Річардсон, який заліковує пошкоджене плече. Участь Данкана Робінсона під питанням. Джиммі Батлер, Бем Адебайо, Тайлер Хірро. Кевін Лав повинні вийти на паркет, однак здобути позитивний результат їм буде складно. «Філадельфія» – беззаперечний фаворит протистояння з «Хіт».

«Чикаго» – «Атланта»
Початок: 04:30

«Чикаго» приблизно половину сезону перебував на 9 місці в турнірній таблиці, під яким і потрапив в плей-ін Сходу. Під кінець регулярного чемпіонату зірки «Буллз» Демар Дерозан, Кобі Вайт, Нікола Вучевич, Алекс Карузо діяли доволі розслаблено і ледь не втратили цю позицію. Тим не менш, підопічні Біллі Донована матимуть перевагу домашнього паркету у протистоянні з «Атлантою», що є дуже важливим фактором, хоч і не вирішальним.

«Хоукс» не наздогнали «Буллз», хоча були близькі до цього. Команда Квіна Снайдера не може розраховувати на травмованих Джейлена Джонсона і Оньєку Оконгву, але відновився Трей Янг, готові грати Богдан Богданович, Клінт Капела, Деандре Хантер, Деджонте Мюррей. «Атланта» вважається аутсайдером в цій парі, однак шанси на успіх в гостей є. На початку квітня «Хоукс» доволі впевнено здолали «Буллз» (113:101) на виїзді і мають потенціал зробити це ще раз.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1846

2 думки про ““Філадельфія” проти “Маямі”, “Чикаго” приймає “Атланту”: прев’ю матчів плей-ін НБА 18 квітня

  1. Andrey Bychkov сказав:

    Тут всё выглядит очень предсказуемо – Фила выиграет и выйдет (вместо Милуоки) на вполне проходимый НЙ, который зачем-то дожал в ОТ последнего матча Чикаго. А в пятницу Майами обыграет скорее всего Чикаго и выйдет на горячо “любимый” ими Бостон, который они прибили в прошлогоднем финале Востока.

    1
    • Aurum сказав:

      Да. судя по сетке, Филадельфии действительно повезло, что ее откинули с пятого места на седьмое. С Бостоном до финала Конференции предпочтительно не встречаться. Но надо сегодня обыграть прошлогоднего финалиста Майами, которые тоже пробились,в прошлом году, через плей-ин и дошли до большого Финала.

      0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.