Товариський матч Литва — Україна покажуть по ТБ

Товариський матч Литва — Україна покажуть по ТБ 1 - basket.com.ua

Національна збірна України 15 липня розпочала тренувальний збір напередодні виступу у пре-кваліфікації Олімпійських ігор, матчі якої наша команда зіграє у Стамбулі, Туреччина.

За 10 днів українська збірна зіграє перший матч під керівництвом головного тренера Віталія Степановського. У контрольній зустрічі наша національна команда в Паневежисі, Литва протистоятиме учасникам чемпіонату світу — збірній Литви.

Гра проти Литви відбудеться 29 липня о 19:30 за київським часом. Матч в Україні в прямому етері покаже телеканал XSPORT. Також трансляція буде доступна на сайті FBU.ua.

До вашої уваги розклад та час початку контрольних матчів збірної України в рамках тренувального збору перед олімпійською кваліфікацією. Відзначимо, що матчі в Латвії проходитимуть без вболівальників.

29 липня

Паневежис, Литва

19:30 Литва — Україна

Трансляція — телеканал XSPORT


31 липня

Рига, Латвія. Олімпійський центр

18:30 Україна — Швеція


5 серпня

Рига, Латвія. Олімпійський центр

18:30 Україна — Ізраїль


7 серпня

Рига, Латвія. Арена Рига

13:00 Україна — Нідерланди

Товариський матч Литва — Україна покажуть по ТБ 3 - basket.com.ua

Нагадаємо, в рамках групового раунду пре-олімпійської кваліфікації суперниками збірної України стали команди Туреччини, Болгарії та Ісландії. Матчі проходитимуть в Стамбулі.

Для виходу до кваліфікаційного турніру Україні потрібно стати однією з двох кращих на груповому етапі, а далі виграти плей-оф, який стартує з півфіналу. Лише переможці пре-кваліфікаційних турнірів отримають місця на олімпійському кваліфікаційному турнірі.

0

Автор публікації

Офлайн 1 день

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 747

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.