МБК “Николаев” представил Виталия Черния в качестве нового главного тренера

МБК "Николаев" представил Виталия Черния в качестве нового главного тренера 1 - basket.com.ua

Новопризначений головний тренер МБК Миколаїв Віталій Черній та президент клубу Роман Сербенов провели прес-конференцію, на якій відповіли на питання журналістів.

“Контракт підписали на три роки. Наразі задачу мінімум, яку ми ставимо – це вийти з останнього місця у турнірній таблиці, а задача максимум – потрапити у плей-офф. В першу чергу ми вже дивимося у наступний сезон, однак зазначу особливих поступок також не буде”, — зазначив Роман Сербенов.

Президент повідомив, що у сезоні 2022-2023 команда планує взяти участь в Балтійській лізі з баскетболу.

“Нам дали підтвердження, президент Федерації баскетболу України підтримує наші дії. Ми хочемо будувати таким чином команду, щоб окрім українського чемпіонату, гравці виходили на міжнародний рівень. Це і для команди буде добре, і для вболівальників”, — розповів Роман Сербенов.

Віталій Черній зауважив, що зосередить свою увагу на українських гравцях, які до цього були на “другому плані” в команді.

“Більша частина роботи і більше уваги, звичайно, приділялась легіонерам, а наші українські гравці відходять на “другий план”. Зрозумійте, що клуб, який не має якогось фундаменту та традицій, — це клуб, який не веде нікуди далі. Традиції МБК “Миколаїв” повинні передаватись із покоління у покоління.

Минулої гри дали трохи активної роботи, хлопці старались. Було видно, що в очах бажання було, але чогось не вистачає. І під час цієї паузи можна заповнити кондиції фізичні, тактичні, технічні. Звичайно, не так багато часу, щоб усе це зробити, але плани вже є”, — сказав Віталій Черній.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 5Публікації: 7233

3 думки про “МБК “Николаев” представил Виталия Черния в качестве нового главного тренера

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.