“Бостон” та “Індіана” відкривають фінал Сходу: прев’ю матчу плей-офф НБА 22 травня

"Бостон" та "Індіана" відкривають фінал Сходу: прев'ю матчу плей-офф НБА 22 травня 1 - basket.com.ua

«Бостон» – «Індіана»
Початок: 03:00

«Бостон» став кращою командою НБА за підсумками регулярного чемпіонату і очікувано вийшов в фінал Східної конференції, доволі впевнено перегравши «Маямі Хіт» і «Клівленд Кавальєрс» з рахунком 4-1 на минулих стадіях. «Селтікс» провели майже весь плей-офф без Крістапса Порзінгіса, який повинен скоро залікувати травму литкового м’яза і повернутися на паркет. Станеться це не на початку серії з «Індіаною», але в будь-якому випадку втрата Порзінгіса не є фатальною для команди Джо Маззулли. Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Дрю Холідей Деррік Вайт, Ел Хорфорд при посильній допомозі рольовиків здатні самотужки здобувати результат проти майже всіх команд НБА, особливо в рідній конференції.

«Індіана» отримала шостий номер посіву в плей-офф, що не завадило їй без переваги домашнього майданчика пройти «Мілвокі Бакс» (4-2) і «Нью-Йорк Нікс» (4-3). «Пейсерз» частково допомагали травми ключових гравців суперників, однак варто зазначити, що команда Ріка Карлайла ще наприкінці регулярного чемпіонату втратила Беннедикта Матуріна і також виступає не оптимальним складом. Успіх «Індіани» в першу чергу обумовлений якісним баскетболом, який демонструють Майлз Тернер, Паскаль Сіакам, Тайріз Халібертон, Ендрю Нембард, Аарон Несміт, Ті Джей Макконнелл та інші. Вони вже помітно перевершили всі очікування від свого виступу в плей-офф, що в певній мірі може дозволити їм грати ще більш розкуто.

«Бостон» – абсолютний фаворит серії з «Індіаною». В регулярному чемпіонаті «Селтікс» тричі перемагали «Пейсерз» в чотирьох зустрічах. Хоча було ще протистояння в рамках внутрішньосезонного турніру НБА, яке залишилося за командою Карлайла. «Індіана» основну ставку робитиме на домашні матчі, оскільки на рідній арені не програвала з 18 березня. В свою чергу, «Бостону» важливо не припуститися помилки на своєму паркеті, як це по одному разу було в серіях з «Маямі» і «Клівлендом». Тоді це жодним чином не завадило виграти протистояння загалом, але зараз бажано уникнути подібного сценарію. Все-таки «Індіана» здатна створити «Селтікс» набагато більше труднощів у порівнянні з попередніми суперниками.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.