МБК “Миколаїв” оголосив, що зіграє в наступному сезоні Суперліги

МБК “Миколаїв” оголосив, що зіграє в наступному сезоні Суперліги 1 - basket.com.ua

Клуб чоловічої Суперліги МБК “Миколаїв” на офіційній сторінці в Facebook оголосив про те, що візьме участь у наступному сезоні чемпіонату України.

“Всі вболювальники баскету добре знають, що у нашому місті є легендарна команда МБК «Миколаїв», клуб країни, який єдиний що не пропустив жодного з 29 чемпіонатів України. 

Цієї осені, попри війну заплановано проведення 30 чемпіонату України з баскетболу і нами було прийнято рішення, що найстаріша команда міста повинна прийняти в ньому участь. 

Клуб  звернувся до президента  СК «Прометей» Володимира Дубинського який простягнув нам руку допомоги, саме завдяки йому й стало можливим зберегти команду. 

МБК «Миколаїв» іде у Дніпро. Хлопцям забезпечено проживання, харчування  та домашня база «Прометею» для підготовки до змагань. 

Також велика подяка будівельній компанії «Будінвест Інжиніринг» та «Техноторг», які стали титульним спонсором команди та надали фінансову підтримку спортсменам. 

Це неймовірно, що в такий складний час спорт продовжує жити та розвиватись завдяки справжнім патріотам та поціновувачам баскетболу!”.

Раніше, нагадаємо, повідомлялося, що участь у наступному сезоні підтвердили “Прометей”, “Будівельник”, “Київ-Баскет”, “Запоріжжя”, “Черкаські Мавпи” та “Старий Луцьк”. “Дніпро”, “Харківські Соколи”, “Хімік” та “Кривбас” мали визначитись до кінця серпня. 

0

Автор публікації

Офлайн 1 місяць

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

7 думок про “МБК “Миколаїв” оголосив, що зіграє в наступному сезоні Суперліги

  1. Dima Pastushenko сказав:

    Нежданчик конечно, наверно это лучше, чем ничего. По идее теперь нельзя, чтоб команда была сильней суперлиговской версии Прометея, раз нам дают хоть какие-то деньги и условия) Неужели таки настанет звёздный час нашего легендарного вечно молодого и перспективного ветерана и экс-капитана команды?)) В такой лиге уже пора бы стать лидером команды, тем более думаю будет играть в основном молодёжь конечно же…

    -2

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.