Федерація Грузії чекає реакції ФІБА на “провокації з боку Туреччини”

Федерація Грузії чекає реакції ФІБА на "провокації з боку Туреччини" 1 - basket.com.ua

Федерація баскетболу Грузії прокоментувала інцидент, який стався у матчі проти Туреччини на Євробаскеті-2022.

Не називаючи імені головного тренера збірної Туреччини Ергіна Атамана грузинська федерація висловила “обурення провокаційними діями головного тренера збірної Туреччини”, йдеться в прес-релізі.

“Його дії були спрямовані на нагнітання ситуації, він не уникав непристойних жестів у бік арбітрів і глядачів, — йдеться в повідомленні. — Його неетична поведінка, раніше неодноразово озвучувана в пресі та на прес-конференціях, вплинула на гравців національної збірної. Яскравим прикладом став прояв Фурканом Коркмазом фізичної агресії щодо гравців Грузії, яка супроводжувалася погрозами та агресивними діями з його боку”.

Грузинська федерація також звинуватила турецьких уболівальників за “подібні повідомлення та погрози смерті” на адресу гравців.

Федерація баскетболу Грузії попросила “відповідної реакції ФІБА на згадане питання, щоб дати жорстку відповідь на навмисно провокаційну поведінку головного тренера Туреччини”.

На завершення в прес-релізі пояснюється, що Федерація “повністю відокремлена від усіх форм насильства”, додаючи, що потенційні проблеми слід вирішувати під час ігор.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7160

Одна думка про “Федерація Грузії чекає реакції ФІБА на “провокації з боку Туреччини”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.