Федерація баскетболу України фізично не могла та не може позбавити гравців “Прометея” ліцензій

Федерація баскетболу України фізично не могла та не може позбавити гравців "Прометея" ліцензій 1 - basket.com.ua

Гравці клубу “Прометей” раніше звернулися до Федерації баскетболу України, президента ФБУ Михайла Бродського та міністра молоді та спорту України Вадима Гутцайта з відкритим листом.

Президент ФБУ Михайло Бродський у відповіді на відкритий лист гравців “Прометея” пояснив, що Федерація не могла та не може позбавити гравців їх ліцензій.

“І про те що турбує самих гравців – ваші ліцензії Федерація баскетболу України фізично не могла та не може позбавити гравців їх ліцензій, оскільки всі гравці «Прометея» після початку війни були ліцензовані іншими національними федераціями. За правилами ФІБА «Прометей» мав отримати спочатку листи відкріплення від інших федерацій по кожному з гравців (що він і зробив влітку), а потім подати до ФБУ список гравців для отримання відповідних ліцензій на право виступати в Чемпіонаті України. «Прометей» цього не зробив, оскільки відмовився приймати участь в Чемпіонаті України. Таким чином, всі гравці «Прометея», хоч і мають статус відкріплених гравців, не є ліцензованими гравцями ФБУ. А тому, питання щодо ліцензій гравців задавати треба не на адресу Президента ФБУ, Міністра молоді та спорту України чи баскетбольної спільноти України, а особисто пану Дубинському”

Читайте також повну відповідь Михайла Бродского на лист гравців “Прометея”

0

Автор публікації

Офлайн 3 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7160

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.