Стало відомо, де буде грати амбіційний дубайський клуб наступного сезону

Стало відомо, де буде грати амбіційний дубайський клуб наступного сезону 1 - basket.com.ua

Клуб з міста Дубай наступного сезону буде грати в Єврокубку та Адріатичній лізі. Таке рішення буде ухвалено на завтрашньому засіданні акціонерів Євроліги.

Згідно з джерелами Eurohoops, проти проекту виступають лише два клуби-акціонери, їхні назви не розголошуються. Йдеться про те, що один із них проти «геополітичних причин» (передбачається, що це «Маккабі»), а інший – через «довготривале бачення проекту».

У сезоні-24/25 клуб із Дубая виступить у Єврокубку, щоб налагодити всі необхідні процеси, пов’язані із запуском команди з нуля. Після цього Євроліга вивчатиме подальші перспективи та запрошення клубу до турніру рівнем вище.

Оскільки учасник європейських турнірів зобов’язаний грати у національному чемпіонаті, то клубу з Дубая завтра буде запропоновано місце в Адріатичній лізі.

Раніше повідомлялося, що в Абу-дабі можуть пройти три Фінали чотирьох Євроліги поспіль. За кожен Євроліга та її клуби отримають 25 мільйонів доларів.

 

0

Автор публікації

104
Коментарі: 38Публікації: 7157

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.