Зірковий центровий “Чикаго” зіграє за Чорногорію у відборі на ЧС-2023

Зірковий центровий "Чикаго" зіграє за Чорногорію у відборі на ЧС-2023 1 - basket.com.ua

Центровий «Чикаго» Нікола Вучевич увійшов до розширеного складу збірної Чорногорії на матчі кваліфікації чемпіонату світу-2023. Про це повідомляється на офіційному сайті федерації. 

Чорногорія 1 липня зіграє із Францією у Підгориці, а 4 липня у виїзній грі протистоятиме Португалії. Команда посідає друге місце у групі E з 2 перемогами та 2 поразками.

Відзначимо, що чорногорська команда вже гарантувала собі місце у другому груповому раунді кваліфікації, однак Вучевич зможе допомогти своїй збірній набрати більше очок після першого етапу. Востаннє центровий виступав за свою національну команду у фінальній частині чемпіонату світу-2019.

У 73 матчах регулярного чемпіонату НБА 2021/22 Вучевич набирав у середньому 17,6 очка, робив 11,0 підбирання та 3,2 передачі.

Окрім Вучевмича раніше участь у липневих матчах відбору на ЧС-2023 підтвердили інші гравці НБА: словенці Лука Дончіч та Горан Драгіч, фінський форвард Лаурі Маркканін, француз Франк Нтілікіна, латвієць Давіс Бертанс та інші. 

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.