“Денвер” і “Міннесота” відкривають другий раунд: прев’ю матчу плей-офф НБА 5 травня

"Денвер" і "Міннесота" відкривають другий раунд: прев'ю матчу плей-офф НБА 5 травня 1 - basket.com.ua

«Денвер» – «Міннесота»
Початок: 02:00

«Денвер» і «Міннесота» відкриють другий раунд плей-офф НБА. На попередній стадії обидві команди впевнено виграли серії проти своїх суперників. «Денвер» пройшов «Лейкерс» (4-1). Двічі «Наггетс» рятувалися на останніх секундах, коли Джамал Мюррей забивав переможні кидки. Команда Майка Мелоуна поступалася в рахунку більшу частину ігрового часу, однак в підсумку це мало що значить. Діючі чемпіони НБА вдало завершували ігри, а Маррей, Нікола Йокич, Аарон Гордон, Майкл Портер, Кентавіус Колдвелл-Поуп налаштовані захистити минулорічний титул. Хоча «Наггетс» все-таки треба внести певні корективи і провести роботу над помилками, оскільки в другому раунді їх чекає більше труднощів.

«Міннесота» оформила «свіп» у протистоянні з «Фініксом» (4-0). В значній мірі цей результат здивував. «Тімбервулвз» в цілому були фаворитом серії, але не настільки явним, щоб тотально переважати суперника. Тим не менш, Ентоні Едвардс, Руді Гобер, Карл-Ентоні Таунс, Майк Конлі, Джейлен Макденіелс продемонстрували здатність дуже якісно грати в плей-офф. Цього разу у команди Кріса Фінча не буде переваги домашнього паркету, але шанси пройти далі, безумовно, є. В регулярному чемпіонаті «Денвер» і «Міннесота» мали баланс 2-2, в тому числі по разу перемагали на майданчиках один одного. В серії другого раунду очікується таке ж напружене протистояння, яке навряд чи завершиться дуже швидко.

0

Автор публікації

Офлайн 15 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1932

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.