“Даллас” проти “Кліпперс”, “Фінікс” приймає “Міннесоту”: прев’ю матчів плей-офф НБА 27 квітня

"Даллас" проти "Кліпперс", "Фінікс" приймає "Міннесоту": прев'ю матчів плей-офф НБА 27 квітня 1 - basket.com.ua

«Індіана» – «Мілвокі»
Початок: 00:30

«Індіана» дуже впевнено обіграла «Мілвокі» (125:108) в другому гостьовому матчі і зрівняла рахунок в серії (1-1). Паскаль Сіакам (37 очки, 11 підбирань, 6 передач), Майлз Тернер (22 очки, 7 підбирань, 6 передач), Ендрю Нембард (20 очок) і Тайріз Халібертон (12 очок, 12 передач) зробили найбільший внесок в успіх «Пейсерз». Деміан Ліллард (34 очки), Брук Лопес (22 очки), Кріс Міддлтон (15 очок, 6 передач), Боббі Портіс (14 очок, 11 підбирань) своєю статистикою не врятували «Бакс» від втрати переваги домашнього паркету.

«Мілвокі» складно демонструвати стабільну гру без травмованого Янніса Адетокумбо, який поки не готовий прийняти участь в серії проти «Індіани». Розтягнення гомілкостопу отримав Кріс Міддлтон, в зв’язку з чим ризикує пропустити третій матч. Це є ще однією серйозною проблемою для команди Дока Ріверса. Ліллард, Лопес, Портіс та інші гравці «Бакс» повинні зробити подвиг, щоб переграти «Пейсерз» на виїзді. Однак команда Ріка Карлайла просто так не збирається віддавати перевагу свого майданчика, яку здобула кілька днів тому.

«Даллас» – «Кліпперс»
Початок: 03:00

«Даллас» виконав задачу-мінімум на старт серії, вигравши другий матч проти «Кліпперс» (96:93) і зрівнявши рахунок у протистоянні (1:1). Лука Дончич (32 очки, 9 передач) і Кайрі Ірвинг (23 очки), отримали непогану допомогу від Пі Джей Вашингтона (18 очок), Дерріка Джонса (10 очок, 7 підбирань) і Дерека Лайвлі (7 очок, 9 підбирань), що стало запорукою успіху «Маверікс». Джеймс Харден (22 очки, 8 передач), Пол Джордж (22 очки), Кавай Ленард (15 очок, 7 підбирань), Івіца Зубац (13 очки, 12 підбирань) непогано виступили в складі «Лос-Анджелеса», але для позитивного результату цього було недостатньо.

Головний тренер «Кліпперс» Тайрон Лю випустив на другу гру Ленарда, який довго відновлювався через травму коліна. Очевидно, що форвард ще набрав оптимальну форму. «Лос-Анджелес» виграв перший матч завдяки вдалому виступу ледь не всіх баскетболістів ротації, але на довгій дистанції підтримувати такий рівень неможливо. У «Далласа» зараз хороша глибина складу, всі ключові гравці здорові. Вдома команда Джейсона Кідда має хороші шанси здобути дві перемоги і зробити вагомий крок для проходу далі.

«Фінікс» – «Міннесота»
Початок: 05:30

«Фінікс» з двозначною різницею програв стартові зустрічі з «Міннесотою» (95:120, 93:105), що в значній мірі можна вважати сенсацією. «Санз» отримали шостий номер посіву, але все-таки вважалися більш-менш рівним суперником з третьою «Міннесотою». Команда Френка Вогеля особливо жахливо діяла в нападі. Кевін Дюрант, Бредлі Біл, Девін Букер разом з партнерами навіть не дісталися до позначки 100 набраних очок. Великою проблемою стала травма гомілкостопа Грейсона Аллена, який ризикує пропустити третю зустріч.

«Міннесота» навпаки приємно здивувала якістю своєї гри. Ентоні Едвардс, Карл-Ентоні Таунс, Руді Гобер, Майк Конлі переважали «Фінікс» на обох кінцях паркету. Підопічні Кріса Фінча забезпечили собі хорошу перевагу, але розслаблятися їм поки що рано. Девін Букер заявив, що «Фінікс» рано списувати з рахунків, не дивлячись на відставання 0-2 в серії. Це дійсно так, оскільки команда Вогеля достатньо талановита, щоб перехопити ініціативу. Однак «Санз» вже не мають права на помилку, домашня поразка стане фактичним вироком і позбавить реальних шансів на вихід в наступну стадію.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1875

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.