Захищаючи Україну, на фронті загинув багаторічний фанат “Київ-Баскета”

Захищаючи Україну, на фронті загинув багаторічний фанат “Київ-Баскета" 1 - basket.com.ua

24 січня, захищаючи Україну, віддав своє життя багаторічний представник фанатського сектору “Київ-Баскета” Олексій «Май» Ачкасов. Про загибель Олексія повідомила пресслужба клубу:

“Май стояв у витоків створення фанатського руху нашої команди та був людиною із проактивною громадянською позицією, в якого було загострене відчуття справедливості.

З початку повномасштабної агресії російських окупантів він добровільно пішов у лави ЗСУ, приймав участь в обороні Київської області, а згодом виконував бойові завдання на сході України.

Не зважаючи на свій юний вік, не побоявся бути у самому пеклі цієї війни. Останній бій у своєму житті Май прийняв в районі села Макіївка Луганської області. Він був єдиним сином у родині.

Баскетбольний клуб “Київ-Баскет” разом із фанатським рухом клубу «Сектор 10» оголошують збір коштів для матері Олексія. Навесні минулого року наш клуб допомагав у зборі коштів для його підрозділу, тепер настала черга допомогти його рідним.

4149439314911706 – Михайленко Дар‘я Сергіївна”.

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.