Євробаскет-2022. Хорватія — Україна 90:85

Євробаскет-2022. Хорватія — Україна 90:85 1 - basket.com.ua

Євробаскет-2022. Група С

Мілан Італія

Хорватія — Україна 90:85 (21:21, 24:21, 22:25, 23:18)Євробаскет-2022. Хорватія — Україна 90:85 3 - basket.com.ua Євробаскет-2022. Хорватія — Україна 90:85 5 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

48 думок про “Євробаскет-2022. Хорватія — Україна 90:85

  1. Andriy Zlanich сказав:

    Шановні, якщо тут є досвідчені гравці у фентезі, закликаю єднатися та вступати до безкоштовної Вищої української ліги НБА, де зібралися найкращі українські гравці фентезі, детальніше за посиланням https://ua.tribuna.com/uk/basketball/blogs/3061479/

    0
  2. SPORTIFUA сказав:

    Гра без турнірної мотивації. Тому і грали відповідно. Якби грали пізніше – обирали б собі суперника. Місцями вдавалося, місцями не вдавалося, але за гру дякую. Виділяти когось у позитивному чи негативному плані немає сенсу.
    Дякую усім хлопцям і тренеру за груповий етап. Абсолютно усі ігри були зіграні гідно і відповідно до мотивації.
    Чекаємо плей-офф.

    1
  3. Andrey Bychkov сказав:

    Могу предположить, что хорваты так и планировали занимать 3е место, чтобы выйти на финов. Ведь вероятность, что поляки смогут обыграть сербов – минимальна. А значит нашим соперником скорее всего станет сборная Израиля (если они победят чехов), либо поляки, если чехи обыграют Израиль.

    3
    • Andrey Bychkov сказав:

      Да, Артём очень слабо играет на этом турнире. Сегодня в защите его практически не было, хорваты в краске нас згвалтували… А этот промах из-под кольца в концовке игры при его росте… Ну просто игровое преступление.

      5
  4. Andrey Bychkov сказав:

    Что это была за клоунада в концовке? Команды играли в поддавки? Сначала Герун решил сфолить при -5, чтобы опустить нас на 3е место, потом Богданович отказался занимать 3е место, в последней атаке наши тоже не понимали, что им делать. Сложно было взять тайм-аут перед штрафным и обсудить, что делать?

    6
  5. Valentina Minina сказав:

    Поки що грають однаково, що одні, що другі, тобто не вражають. Про різницю – то не має значення з ким грати. Хтось зробив прогноз? На попередні матчі були по “-20”, але, як я розумію, “провидців” забанили за іншу думку. Правильно, так їм і треба! Та з греками заказані “-20” справдилися, але про це чомусь усі промовчали, і взагалі якось мало коментували. Вболівальники! Чому команду не хвалили тоді і не захоплюєтеся її грою зараз? Хлопцям потрібно, щоб їх розхвалювали, Санону в першу чергу. На остаточний результат групового етапу по закінченні половини матчу з млявими хорватами варіантів багато, може бути що завгодно. Але нажаль у нас більше шансів не на виграш. Про різницю – мінус 20, то точно не мінус 20, та шансів програть значно більше, ніж протилежне, бо в захисті ніхто не працює. З Сербією цікава гра могла б бути, але цей варіант з розряду фантастики.

    0
  6. Yuri Pavlov сказав:

    В команду надо было брать Хохоника и Коломойского, без них команда слабо смотрится. С ними бы и группу выиграли и серебро выиграли. А впрочем в принципе игра сборной неплохая, Герун сегодня нравится, а Михайлюк как обычно только на статистику играет и всё

    -2
  7. saucony сказав:

    Фентезі НБА! Доброго дня, в лігу на 12 команд потрібні 3 гравці.

    Платформа: ESPN, стандартні правила сайту.
    Формат: H2H Most Categories.
    IR слот: ні
    Команд: 12
    Гравців у команді: 13 (10+3 у запасі)

    Граємо багато років та шукаємо заміну гравцям. Рівень залучення максимальний (як у Балмера :-).

    Ліга міжнародна, з України половина ліги. Спілкуємось у групі в телеграм, мова будь-яка, укр. або рос.

    Вік без обмежень, звертайтесь в телеграм https://t.me/Vitaliy_interior
    Слава Україні!

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.