У Польщі відбудеться благодійний матч на підтримку ЗСУ, який організує ексгравець НБА

У Польщі відбудеться благодійний матч на підтримку ЗСУ, який організує ексгравець НБА 1 - basket.com.ua

Благодійна баскетбольна гра, організована ексгравцем НБА Марчіном Гортатом, інвестором Polska Esportowa Liga, відбудеться 16 червня на стадіоні Lodz Atlas Arena у Польщі. Всі кошти від продажу квитків підуть на придбання продуктів харчування, медикаментів та аптечок для Збройних Сил України.

Організатором заходу виступає благодійний фонд Marcin Gortat Foundation, створений польським баскетболістом Марчіном Гортатом, що багато років грав у NBA.

«Цього року матч має життєво важливу мету – ми будемо грати за Україну. Тільки об’єднавшись, ми зможемо підтримати українців і допомогти їм вистояти. Таким чином, кожен відвідувач отримує одразу дві речі – можливість подивитися баскетбольне шоу та допомагати тим, хто цього найбільше потребує», – каже Марчін Гортат, засновник Marcin Gortat Foundation.

Змагання пройдуть у форматі 4х4 між командою Gortat Team та WOJSKO POLSKIE. Команда Gortat Team складається з молодих і талановитих спортсменів, якими опікується Marcin Gortat Foundation. За команду WOJSKO POLSKIE виступатимуть чинні військовослужбовці польської армії.
Проєкт реалізується під патронатом Посольства України в Республіці Польща та Кризового координаційного центру при Посольстві України в Республіці Польща. Після матчу Фонд Марчіна Гортата поділиться звітами про збір коштів на офіційних каналах фонду.
0

Автор публікації

Офлайн 2 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.