“Ти не репер”: Шакіл О’Ніл відреагував на скандал з Джа Морентом

"Ти не репер": Шакіл О'Ніл відреагував на скандал з Джа Морентом 1 - basket.com.ua

Легенда НБА Шакіл О’Ніл прокоментував ситуацію з лідером “Мемфіса” Джа Морентом, який продемонстрував пістолет під час прямої трансляції в соцмережі.

“Це був поганий вибір. Погане рішення. Час перестати ставити самих себе в становище, коли вони можуть відібрати все те, заради чого ми так багато і наполегливо працювали.

Подумай про важливі речі. Я співчуваю йому, але я також співчуваю його матері та батькові. Через що вони зараз проходять? Отже, хлопці, перш ніж ухвалити безглузде рішення – не помилку, а саме безглузде рішення, тупий вибір – подумайте про важливі речі. Матір, батька, дітей.

У тебе має вистачити здорового глузду, щоб зрозуміти, що все піде не так, як ти хочеш і плануєш. Ти не репер, ти гравець НБА. Я не знаю, звідки ти, я не знаю, з ким ти тусуєшся. Це не має значення. Коли ти приймаєш рішення, треба думати та бути розумним“, – сказав Шакіл.

Джа пропустив вже дві гри. Ліга може прийняти дискваліфікацію для баскетболіста на 50 поєдинків.

0

Автор публікації

Офлайн 9 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7205

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.