Тренер збірної Італії зізнався, що хотів покінчити життя самогубством після поразки в матчі ЧС

Тренер збірної Італії зізнався, що хотів покінчити життя самогубством після поразки в матчі ЧС 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної Італії Джанмарко Поццекко після перемоги над командою Філіппін (90:83) у матчі 3-го туру групового етапу чемпіонату розповів, як відреагував на поразку від Домініканської Республіки (82:87) в попередній грі.

“Я люблю своїх гравців. Я мешкаю на 37-му поверсі готелю. Після гри з Домініканською Республікою я намагався відчинити вікно, бо хотів вистрибнути і покінчити життя самогубством. На щастя, я не зміг цього зробити, вибачте. Але я впевнений, що якби стрибнув, у цей момент хтось із філіппінців ловив би мене внизу, щоб урятувати мені життя. Або я впав би на машину, тому що тут постійно пробки, але це не має значення.

Я страждав, я дуже страждав, але я маю 12 чудових хлопців, це правда. Люблю кожного із них. У мене чудова команда. Звичайно, я дуже радий виходу в наступну стадію, бо це була непроста група. Ці хлопці здобули перемоги в 11 із 12 останніх матчів. Я їх дуже люблю, правда”, – сказав Поццекко.

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1870

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.