Шундель, Кондраков та Тихонов тренуються з “Будівельником”

Шундель, Кондраков та Тихонов тренуються з “Будівельником” 1 - basket.com.ua

Українські захисники Юрій Кондраков та Анатолій Шундель, а також центровий Дмитро Тихонов готуються до нового сезону в складі київського “Будівельника”. Столичний клуб не оголошував про підписання контрактів із цими баскетболістами.

Кондраков, нагадаємо, у минулому сезоні грав саме у складі киян, Шундель виступав у “Дніпрі”, а Тихонов представляв “Прометей”. Також із командою працює форвард молодіжної збірної України Дмитро Журавльов, який раніше грав за “Будівельник”, а в минулому сезоні на правах оренди виступав за команду Вищої ліги “Говерла”.

Столична команда наразі тренується у Стамбулі, де готується до виступів у лізі ENBL та кваліфікації Ліги чемпіонів.

Шундель, Кондраков та Тихонов тренуються з “Будівельником” 3 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 2 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

5 думок про “Шундель, Кондраков та Тихонов тренуються з “Будівельником”

  1. Freeman сказав:

    Позвали наших ребят на месяц за бесплатно, потому-что вот тому чуваку на заднем плане и его “побратимам” нужны спарринг-партнёры, пока украинские игроки Будки находятся в сборной.
    Буду рад ошибиться.

    0
    • Freeman сказав:

      Плеханов сегодня фактически подтвердил мои предположения, но с одной поправкой, что одного из них Будка таки подпишет. Вопрос: а ничего, что эта троица играет на разных позициях? Т.е., Будке пофиг кого из них брать?)) Думаю, что блефуют и вопрос давно решён. Возьмут Тихонова по старой дружбе, на всякий случай)

      0
      • Oleg YERMOLOV сказав:

        Та не какой Тихонов? Шунделя скорее всего возьмут, ибо всего три защитника, два лега и Тертышник. У Кондракова конечно есть небольшие шансы, но у Тихонова при 5 больших в составе – шансов вообще нет.

        0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.