Ронен Гінзбург: “Я пишаюсь своїми гравцями і тим, що вони зробили”

Ронен Гінзбург: "Я пишаюсь своїми гравцями і тим, що вони зробили" 1 - basket.com.ua

Наставник “Прометея” Ронен Гінзбург поділився емоціями від гри з “Тюрк Телеком”

Перш за все, мої вітання “Тюрк Телекому”. Вони виграли цей матч – я не можу сказати, заслужено чи ні, однак вони перемогли. Удачі їм у фіналі.

Це був типовий матч плей-оф – із великою кількістю злетів та падінь. Наш суперник влучив декілька дуже важливих кидків, а ми цього зробити не змогли.

Десь програли один в один, десь складні спроби реалізував Аксель Бутелль – але це все частина гри.

Коли поєдинок виходить настільки близьким і може розвернутися в будь-яку сторону, все вирішують маленькі речі. Я думаю, що сьогодні ми не влучили забагато штрафних кидків.

Але, якщо вже підбивати підсумок сезону, хочу сказати, що я пишаюсь своїми гравцями і тим, що вони зробили. Пишаюся організацією, нашими вболівальниками – на початку сезону на поєдинки Єврокубка приходило добре якщо 500 людей, а під кінець їх стало набагато більше.

Кожен буде думати про те, цю гру і згадувати її тижнями, але врешті-решт ми повинні пишатися нашим сезоном.

– Хто з баскетболістів “Прометея” досяг найбільшого прогресу впродовж сезону?

Передусім Ді Джей Стефенс. Онджей Балвін також. Послухайте, ми дійсно грали чудово. Дехто цього не розуміє, але впродовж останніх трьох тижнів у нас було сім гравців на тренуваннях – все через травми. Калеб Агада також дуже додав, Іван Ткаченко.

Взагалі я думаю, що 90% наших гравців мають бути задоволені своїм сезоном і індивідуально, і з точки зору їхньої залученості до командної гри також.

Коли ти граєш на такому рівні, як півфінал Єврокубка, то маєш дбати про будь-яку дрібницю. Зрештою, саме цього ми у півфіналі й не зробили.

Прометей” має великі амбіції. Далі нам треба буде будувати нову команду – деякі гравці, я думаю, залишать нас наприкінці сезону, і нам доведеться шукати нових. Ми плануємо продовжити робити те, що робили у цьому сезоні.

0

Автор публікації

Офлайн 31 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7212

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.